Sotva si na ni diváci zvykli jako na moderátorku Showtime, budou se s ní muset zase rozloučit. Bývalá biatlonistka udělala tlustou čáru za svým nevydařeným manželstvím s badmintonistou Petrem Koukalem a už čeká miminko s jiným mužem. Podle informací Blesku měla otěhotnět už měsíc po rozvodu. S partnerem z Berouna je podle svých slov rok, byť ho veřejnosti představila teprve letos v únoru.

„Jsme obrovsky vděční, že nás s mým přítelem Milošem potkala tato radostná událost. Bereme to jako dar, kterého si moc vážíme a moc se na něj těšíme,“ prozradila Soukalová v pořadu Nový den na CNN Prima News.

„Vyhlídky na rodinu jsme měli od začátku oba, ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a méně příjemným okolnostem, kterým už nějakou dobu čelím, jsme ho neplánovali a nechali tomu volný průběh. Neříkám, že jsme nebyli překvapeni, že to šlo tak rychle, ale o to víc se těšíme, protože je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve,“ dodala Gabriela, která je oficiálně rozvedená od 6. října 2020. 

Co svatba a další děti

Jak jste partnerovi oznámila, že čekáte miminko?