Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

/
  • Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky
    12. března 2021 ● 15:40

    Ještě než se Veronika Kopřivová (29) stane maminkou, na požehnaný stav bude mít krásnou památku. S partnerem Miroslavem Dubovickým (29) nafotili něžné těhotenské snímky. Nastávající rodiče během focení pro Blesk prozradili, jak to bude se svatbou a že modelčin expartner, hokejista Jaromír Jágr (49), neposlal ani gratulaci.

  • 1.

    Maminka a podnikatelka?

    „Nebude to tak, jak to bylo doteď, ale práci se chci věnovat dál,“ plánuje Kopřivová, která vybudovala e-shop s vlastní značkou SimplySelf. „Dřív se mi vysmívali, že nemám kamennou prodejnu, a dnes jsem za to ráda. Byla by tam spousta výdajů vyhozených z okna,“ tvrdí podnikatelka, která doufá, že roli maminky i pracující ženy dokáže skloubit. Mirek také podniká a má reklamní a obalovou firmu.

  • 2.

    Chtěli dvojčátka

    Jestli budou mít holčičku, nebo chlapečka, tají i před svými nejbližšími. „Pohlaví známe, ale zatím ho neví ani rodina. Dokonce zatím nemáme ani výbavičku. I postýlku a kočárek necháváme na poslední chvíli,“ řekl Mirek s tím, že zatím není správný čas na to prozradit, co miminko bude. „Děláme věci tak, jak je oba cítíme,“ dodala Verča.

     

    „Míra je z jednovaječných dvojčat, a tak si přál dvojčata, ale ta nečekáme,“ upřesnila modelka, která má jasno o příchodu miminka na svět. „Doufám, že vše bude v pořádku a budu rodit přirozenou cestou. Nejsem kaskadér, abych rodila doma. Občas bývám alternativní, ale v tomto případě dávám přednost porodnici,“ dodala.

  • 3.

    Počali na dovolené

    Modelka je nyní v sedmém měsíci těhotenství. „Dítě jsme plánovali, ale netušili jsme, že se to povede takto rychle, na první pokus,“ prozradila Veronika s tím, že se z loňské dovolené na Santorini vracela s miminkem pod srdcem.

     

    „Asi je to i naším životním stylem. Dodržujeme životosprávu, sportujeme, a to nejspíš dělá také hodně,“ raduje se Dubovický, který byl také překvapen z rychlosti otěhotnění.

  • 4.

    Hokejista už je minulostí

    Podle informací Blesku se těhotná modelka gratulace od expartnera Jaromíra nedočkala. „Ani jsem na to nečekala. Každý dnes už máme svůj život a jsme jinde. Nemyslím si, že by to byla jeho povinnost, a nepozastavila jsem se nad tím,“ vysvětlila Veronika, která se s hokejovým bohem rozešla v roce 2018 po čtyřech letech vztahu.

  • 5.

    Odpuštění v prvních měsících

    První měsíce požehnaného stavu nebyly idylické, měla nevolnosti a bojovala s únavou. „Teď už je to dobré, ale bylo to hodně náročné a obdivuji Mirka, který byl velký držák. Zvládal to skvěle,“ říká Veronika, která už přibrala sedm kilo.

     

    „Táta mi dal dobrou radu, jak vydržet těhotenství, že se musím naučit odpouštět,“ prozradil Míra. „Musel mi odpouštět, že ztratil klíček, který neztratil. Udělal špatný čaj a podobně,“ vysvětlila Veronika, která nešetří na jeho stranu slovy obdivu.

  • 6.

    Poznali se před foťákem

    Budoucího otce prvního potomka si Veronika najala jako modela v době, kdy ještě nikdo netušil, že Veroničin vztah s Jaromírem Jágrem je minulostí. „Vybírali jsme s fotografkou typ, který by se na focení mé kolekce hodil, vůbec jsem ho v ten moment nevnímala jako kluka, který by se mi líbil,“ prozradila Veronika.

     

    „Pak po focení jsme si začali povídat a přeskočila jiskra. Měli jsme společný humor a rozuměli si,“ potvrdil Mirek. To, že se dodnes o Veronice píše jako o expartnerce Jágra, neřeší. „On je sportovní legenda a beru to tak. Jágrova je ex a teď je moje,“ má jasno Mirek.

  • 7.

    Svatba bude

    „Mám rád staré zvyklosti, ale těhotenství - tím, jak rychle přišlo – nás předběhlo. Svatba bude, ale nechci Verču ošidit a bude to klasická svatba a už to mám v hlavě,“ odhalil své plány Mirek.

     

    „Přijmu manželovo příjmení, ráda to své nechám za sebou,“ odpověděla Veronika na dotaz, jak se bude jmenovat. Také řekla, že nechce rychlou svatbu jen někde na úřadě.

    VIDEO: Podívejte se na rozhovor s Veronikou a jejím přítelem Mirkem

    Video
    Video se připravuje ...

    Kopřivova David Turek, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 39

xkalwk: To dítě nenosí pod srdcem, ale v děloze

(02. 05. 2021 20:29)

lucie13: Hodně zdraví miminku a mladým rodičům!

(16. 03. 2021 16:47)

jana999: blbá není, využila jágra, co se dalo, bez něj by byla holá řit.

(13. 03. 2021 11:39)

jana999: bez Jagra to nejde, nikdo by nevěděl, kdo to je.

(13. 03. 2021 11:37)

jana999: ale bez Jágra by tahle pipka nebyla nic, proč ho teda všude připomíná?

(13. 03. 2021 11:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy