Modelka a podnikatelka se pochlubila koláží fotek, která ukazuje, jak její miminko a s tím těhotenské bříško rostlo v průběhu času. Od třetího měsíce tu tak najednou je už konečný devátý! „Jsme ve finále. Moje těhu forma. 3/6/9měsíc. Budu se opakovat, ale uteklo to, ani nevím jak. Klasicky jsem za těch #35tt nestihla zařídit a udělat vše, co jsem do této doby chtěla, ale o tom jindy!“ napsala ke snímkům s bříškem bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (49).

„Jéééé, to je kouzelný!!! Veru, jste překrásná!!“ lichotí jedna z fanynek Veronice, která se už miminka spolu s partnerem Mirkem Dubovickým (29) nemůže dočkat. „Jak ti to strašně moc sluší,“ přidává se další a k ní další, kteří se nemohou dočkat malé princezničky. Veronika totiž čeká holčičku. Jaké ale vybrali dcerce jméno, pochopitelně až do porodu tají.

„Snívám o té naší holčičce! Čím více se to blíží, tím více si ji představují,“ napsala také Veronika, která se na sociální síti průběžné chlubí nádhernými těhotenskými fotkami, na nichž je i s těhotenským bříškem svůdná a sexy.

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií