To, že většina příspěvků na instagramu  Agáty Hanychové, modelky a moderátorky, která se nyní nově snaží prosadit na poli módy s ručně pokreslenou džínovinou, anebo jako budoucí cestovatelka, co aktuálně opravuje obytný vůz, jsou jenom samé reklamy, to si už její fanoušci zvykli.

Nyní je však bývalá manželka herce Jakuba Prachaře (37) neúmyslně pobavila něčím docela jiným – na jedné ze svých posledních fotek sice dávala na odiv své dlouhé nožky v minikraťáskách, ale utekl jí jeden podstatný detail: zapomněla si pohlídat, zda má zapnutý poklopec! A její všímaví příznivci to okamžitě okomentovali…

„Nemáte rozjetý zip na těch kraťáskách?“ ptaly se některé dámy. „Právě to první mě střelilo do očí,“ bavily se tímto Agátiným přešlapem. „Kam jí to koukáte? Jsem si ani nevšimla. Teď tam bude koukat celý instagram,“ bránily ji zase další. „Tak má rozeplý zip... no bóže! Ono se to nikomu z nás nikdy nestalo, protože všichni jsme perfektní, až tady na paní Agátu,“ zastávaly se dcery herečky Veroniky Žilkové (59). Sama Agáta tento nechtěně komický trapas nekomentovala.

VIDEO: Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ostatně zip na kraťasech nebyl jedinou věcí, kterou takzvaní „hateři“ Agátě vyčítali. Dalším se zase nelíbila její kolena či výraz v obličeji. „Mám vás moc ráda, ale tahle fotka je nehezká,“ psali jí drsně. Jenže jak se říká, není na světě člověk ten, aby se zachoval lidem všem. Většina reakcí byla totiž pochvalná.

„Přiznám se, že sledovat tvůj profil je jistou formou masochismu... Komentáře totálně závistivých ubožaček mi nejednou vylepšily den, doufám, že to máš stejně,“ napsal jí jeden její kamarád. „Mám,“ odpověděla Agáta a doplnila rozesmátý smajlík.

Fotogalerie
72 fotografií