Monolog prince Harryho o duševním zdraví, nutnosti přerušit kruh bolesti a potřebě zabránit historii v jejím opakování, který zazněl během jedné epizody dokumentární minisérie na streamovací službě Apple TV +, doprovázela řada veřejně známých i vskutku nových záběrů.

Na několika z nich byl hlavní hvězdou malý Archie, například na domácím videu z pláže, které mohli diváci spatřit už v březnovém interview s Oprah Winfreyovou (67). Tentokrát však bylo delší, barevně vyváženější a natolik ostré, že malému Sussexovi bylo vidět do tváře.

Na dalším archivním záběru z paměťové karty Meghan Markleové (39) se Archie se svým otcem bezstarostně houpou na houpačce. Potomek dvojice se při zhoupnutí zasměje a reaguje na otcovu neskrývanou radost ze společné aktivity. Poprvé mohla veřejnost slyšet Archieho hlas již v pilotní epizodě podcastu vévodů na streamovací platformě Spotify (k poslechu ve videu níže).

Kromě těchto dvou videí se v dokumentu objevil dobře známý, rok starý záběr Archieho a Meghan s knížkou v ruce. Video Sussexové tehdy zveřejnili v den synových prvních narozenin.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
73 fotografií