Obléct bundy, nazout boty, nasadit brýle a může se vyrazit. Modelka Ornella Koktová se první vycházky nemohla dočkat, vždyť během rizikového těhotenství pomalu nemohla překročit práh domu a po narození maličké Lilianne se na nemocniční lůžko musela chtě nechtě zase vrátit.

„První procházka, bože, já to zvládla, první procházku po okolí!! Je to sice více jak měsíc od porodu, pořád jsem hodně bolavá a hojím se, takhle tohle je pro mě hodně velkej výkon,“ napsala bývalá reality hvězdička k snímku s malým Svenem na klíně.

Ornella neskrývala svou vděčnost, že i přes bolavé zotavování je živá, zdravá, s milovanými po svém boku a konečně venku. „Když jsme šli s Pepíkem, Svenem a Lilianne na hřiště, byla jsem tak vděčná, jako fakt za všechno! Za to, že se můžu slunit na lavičce, že si můžeme dát sušenku mimo domov, že si Sven poprvé hraje s bábovičkami a po desáté – ne, už nechce jíst kamení!, za to, že se zhoupnu na houpačce jako malá,“ dojímala se pyšná maminka z každodenních radostí a aktivit, které většina lidí bere za samozřejmost.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině když... David Turek

Fotogalerie
68 fotografií