„Konečně doma,“ radovala se na instagramu Ornella, která hned ukázala, jak se vítala se svou rodinou, ale především s dětmi. Není divu, že se jí stýskalo - vždyť si zhruba 14 dní poležela na JIPu ve vážném stavu, když u ní byl zjištěn nález ve střevě poté, co prodělala třetí císařský řez. Nedávno už sice Koktová hlásila, že ji převezli na normální pokoj, ale pořád neměla vyhráno a nevypadala ani podle svých slov zrovna nejlépe.

Teď už se ale vše v dobré obrací - konečně se mohla zase shledat s malou Lilianne, s níž mohla být po porodu jen pár dní, než musela být hospitalizována. Ale přivítali ji i její chlapci - starší Quentin (8) a malý Sven (1). „Sice jsem slabá, ještě rozřezaná na kousíčky, bolavá... ale hlavně domaaaaaaa,“ netajila se svým nadšením brunetka na sociální síti.

V komentáři se s ní pak zaradovala i její mladší sestra Charlotte Štiková. „Zlatíčka, konečně spolu 🙏🏼❤️,“ napsala. Také další zprávy, které Ornellu zavalily, byly veskrze pozitivní. Dokonce se dočkala i nějakých těch nevyžádaných rad, třeba že má hlavně odpočívat a jíst hodně červené řepy.

Velkou radost ze zlepšení zdravotního stavu manželky má jistě i Josef Kokta (64), který už tak alespoň nebude sám na všechny tři ratolesti. Sice se o ně staral vzorně, ale přece jen toho už na něj bylo dost. A také samotná Ornella přiznala, že na ni celá situace dolehla hlavně psychicky. „Je to masakr. Snažím se nějak držet, ale přiznávám, je to na hraně,“ netajila se, jak ji odloučení od rodiny trápilo.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když... David Turek

Fotogalerie
44 fotografií