Budoucí trojnásobná mamina Ornella Koktová tráví většinu svého času v horizontální poloze. Kvůli rizikovému těhotenství jí doktoři naordinovali klid na lůžku, nesmí ani na procházky mimo domov a i ty nejbanálnější činnostmi pro jistotu přenechala svému manželovi Josefovi (63).

Strach z různých komplikací jí provází dnes a denně, proto nebylo divu, když při náhlých křečích a bolestech zpanikařila. Že by malá už chtěla ven? „Už hodinu mám asi poprvý v životě poslíčky, ale nevím, zda jsou to ti poslíčci nebo real. Ježiš, prsty u nohou se mi kroutí, nemůžu se hýbat, mega křeče v podbřišku. To je ono?“ děsila se Ornela na Instagramu.

Video: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Koktová vyzkoušela vlézt pod sprchu, což bolesti i křeče utlumilo. Jenže pak se zase rozjely. „Malá sebou šije, pak zas usne… nevím nic!“ dodala vystrašeně a požádala fanoušky o pomoc. Maminky, které si podobným stavem prošly, radily Ornelle, ať tu sprchu nevzdává. U některých to ale opravdu byla předzvěst cesty do nemocnice. „Toto jsem měla přesně den před porodem. A potom přišly pravé kontrakce,“ podělila se jedna ze sledujících.

Ornella v sobotu ráno fanoušky s úlevou na srdci obeznámila, že je stále těhotná. „Tak jsem stále 2v1. Asi mě vyděsila zpráva ‚Přijeďte na porodní sál‘. Chtěla jsem zkusit počkat. A vyšlo to,“ vydechla si.

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!  

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií