Začíná nová etapa mého života. Chvíli budu žít v krabicích. Ale i tohle jednou skončí stejně jako lockdown. Otázka je, co skončí dřív,“ okomentovala desítky sbalených krabic ve vyklizené místnosti Heidi Janků. A to bylo přesně před dvěma měsíci, takže nakonec dřív skončil nouzový stav, než její budování. 

Zpěvačka se zbavila původní kuchyně, kterou si před víc jak třiceti lety pořídila s manželem Ivo Pavlíkem (†84). A tak dřevěná dvířka, prosklené vitríny, dlaždicový obklad mezi nimi a staré spotřebiče - to vše muselo z baráku. Nahradila je velmi moderní kuchyňská linka v šedé barvě v kombinaci s přírodní materiálem. Vše je podsvícené a prostor je využitý až do stropu. 

VIDEO: Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“ Kisa Císařová, Lukáš Červený

Opodál nechybí ani odkládací pult se zabudovanými stojany na víno a celou místnost zdobí několik skleněných lustrů s retro žárovkami. 

Jediné co zůstalo, je jídelní stůl z masivu s barevně potaženými židlemi, co celý prostor rozjasňují. Heidi si na kuchyni s jídelnou, která vyšla na půl milionu korun, dala skutečně záležet.  

Fotogalerie
42 fotografií