První trailer k očekávané dokumentární minisérii The Me You Can’t See (v překladu To 'Já', které nemůžete vidět) láká diváky na rozhovory o duševní rovnováze, tabuizovaných tématech o psychických problémech i na hvězdné tváře. Kromě moderátorky Oprah Winfreyové bude mít v dokumentu velký prostor princ Harry (36), jenž v podcastu o psychických potížích z minulého týdne svou kritikou otcovy výchovy odpálil před Buckinghamským palácem pomyslnou destruktivní nálož.

Podle traileru se v sérii objeví také jeho manželka Meghan Markleová (39). Na sobě má tričko s nápisem Raising The Future (Výchova budoucnosti), čímž patrně naráží na svého syna a nenarozenou dcerku. Vévodkyně ze Sussexu má v dvousekundovém záběru vlasy nezvykle sepnuté dozadu a na tváři jí září široký úsměv. Zda bude mít v sérii větší roli než toto maličké cameo, není prozatím jasné.

Ke konci traileru se ukáže i malý Archie, avšak na záběrech veřejnosti důvěrně známých – jedná se o video z jeho prvních narozenin, malý Sussex sedí mámě na klíně a ta mu čte knížku. O svých útrapách bude v sérii hovořit i zpěvačka Lady Gaga (35). Premiérový díl odvysílá streamovací služba Apple TV+ už tento pátek 21. května.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
87 fotografií