Podcast amerického herce Daxe Sheparda by se dal považovat za komornější pokračování nechvalně proslulého březnového interview s Oprah Winfreyovou. Hlavní hvězdou tu byl pouze Harryho hlas, Meghan Markleové (39) mikrofon nebyl nabídnut.

V devadesátiminutové relaci probral vévoda ze Sussexu svůj privilegovaný život, zákulisí monarchie a opřel se do prince Charlese i svého zesnulého dědečka prince Philipa (†99) za to, že do výchovy svých potomků nevtiskli lásku, ale bolest, kvůli níž měl Harry velmi traumatizující dospívání.

A stejně jako po obvinění z rasismu v interview s Oprah požadovala veřejnost odezvu dotčených členů královské rodiny i nyní. Britská stanice BBC neúspěšně dolovala reakci z prince Charlese, který byl o víkendu na pracovní návštěvě Walesu. Jak píše list Daily Mail, následník trůnu otázky reportéra zcela ignoroval a pokračoval v chůzi.

Kromě zkritizování ostré výchovy svého otce a jeho otce si Harry postěžoval na to, jak svůj život ve stínu královské koruny nenáviděl, a přirovnal ho k filmu Truman Show. V tomto oceňovaném snímku se hlavní hrdina v podání Jima Carreyho postupně dozvídá, že je hvězdou stejnojmenné televizní show. „Viděl jsem za oponu, viděl jsem ten obchodní model. Viděl jsem, jak to celé funguje, a nechci být toho už nadále součástí,“ prohlásil princ.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
84 fotografií