V létě se vévodové ze Sussexu princ Harry (36) a Meghan Markleová (39) stanou dvojnásobnými rodiči. Archie (2) se malé sestřičky nemůže dočkat, podobně to mají i manželé, kteří se o dceři po dlouhé době rozhovořili. Během koncertu Global Citizen VAX Live na podporu vakcinace proti koronavirovému onemocnění měla kromě Harryho proslov i v červených květinových šatech oděná Meghan. Z pohodlí prosluněné zahrady jejich milionového sídla v Montecitu.

V předtočené řeči kladla důraz na to, aby se vakcíny spravedlivě distribuovaly do celého světa, především do chudobou zmítaných zemí. V reakci na současnou celosvětovou krizi způsobenou pandemií koronaviru pak volala po pomoci všem lidem, nezávisle na jejich společenském postavení, pohlaví nebo barvě kůže. „Od počátku pandemie přišlo o práci pět a půl milionu žen a dalším 47 milionům žen na celém světě hrozí chudoba,“ vysvětlovala.

„S manželem nedočkavě vyhlížíme příchod naší dcery. Je to druh radosti, který sdílíme s miliony dalších rodin po celičkém světě,“ pokračovala s úsměvem na tváři nastávající dvojnásobná maminka. „Kdykoliv pomyslíme na naši dceru, myslíme na všechny dívky a ženy, kterým je třeba podat pomocnou ruku, aby nás mohly vést kupředu. Jejich vůdčí schopnosti závisí na našich rozhodnutích a činech,“ dodala bojovně Meghan.

Dvojice před pár dny oslavila synovy druhé narozeniny. O termínu porodu či jménu pro dceru nadále zarytě mlčí. Fanoušci předpokládají, že se holčička narodí v červnu a dostane jméno po jedné ze svých babiček.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
90 fotografií