Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vondráčková, Krainová i Švantnerová ukázaly své krásné maminky: Sexy hippie i retro v bikinách!

/
  • Vondráčková, Krainová i Švantnerová odhalily své krásné maminky: Sexy hippie i retro v bikinách!
    17. května 2021 ● 11:45

    Jako vejce vejci! Na nedávný Den matek poodhalily české krásky své soukromí a pochlubily se neméně krásnými maminkami. Tereza Kostková (44) je věrnou kopií Carmen Mayerové (76) a modelce Nikol Švantnerové (28) nikdo nevěří, že žena po jejím boku není starší sestra. A kdo další nechal nahlédnout do rodinného archivu?

  • 1.

    Modelka Nikol Švantnerová (28): Krásná sestra

    Jakmile se Nikol Švantnerová pochlubila maminkou Danou (48), všechny hned napadlo, že to je její starší sestra. „Mamka má od přírody skvělou postavu, ale hlavně dělala závodně atletiku. Do toho teď každý den běhá a vrátila se k závodům aspoň rekreačně, takže poslední rok nebo dva běhá,“ prozradila modelka, čemu vděčí za dokonalou postavu.

  • 2.

    Herečka Aňa Geislerová (45): Bláznivá a milovaná

    Nejvtipnější maminku má zaručeně zrzavá herečka Aňa Geislerová. „Mami, jsi naše milovaná, bláznivá babushka plná energie a všechno dává smysl. Buď pořád veselá a svobodná a raduj se ze života,“ připsala k vyplazenému jazyku akademické malířky Věry Geislerové (73).

  • 3.

    Zpěvačka Lucie Vondráčková (41): Sexy hippie

    Jediné, co zpěvačka Lucie Vondráčková podědila po textařce Haně Sorrosové (62), je úsměv, jinak je celá po tátovi. Hana na starých snímcích vypadá jako exotická hippie kráska. Černé vlasy a uhrančivé černé oči okouzlily i Lucčina otce, skladatele Jiřího Vondráčka (70).

  • 4.

    Herečka Hana Holišová (40): Dvojče

    Stejný úsměv, vlasy, oči a gesta. Ač se říká, že holky jsou po tatíncích, tak hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas Hana Holišová všechny zmátla. „Hani, to je Vaše maminka??? Já jsem myslela, že jste to Vy. Jste jí neuvěřitelně podobná,“ reagovali fanoušci, když viděli její mámu, operetní zpěvačku Hanu Horkou, zamlada.

  • 5.

    Moderátorka Lucie Borhová (43): Nejlepší kamarádka

    Jablko nepadlo daleko od stromu ani v případě moderátorky Televizních novin Lucie Borhyové a její maminky, političky Aleny Borhyové (63). Sice mají rozdílnou barvu vlasů a očí, ale za oběma se muži rádi otočí. „Moje maminka je pro mě ta nejlepší na světě. A navíc v ní mám i nejlepší kamarádku,“ vyznala se.

  • 6.

    Herečka Tereza Kostková (44): Dokonalá kopie

    Tereza Kostková popřála Carmen Mayerové k svátku archivním černobílým snímkem, na kterém je mámě neuvěřitelně podobná. „Ke dni maminek, s láskou,“ napsala dcera herce Petra Kostky (82). Stárnutí se herečka rozhodně bát nemusí, protože její rodiče i přes svůj věk vypadají skvěle.

  • 7.

    Modelka Simona Krainová (48): Krainovky v bikinách

    V archivu zapátrala také blonďatá sexbomba Simona Krainová a zveřejnila fotku z první dovolené v Bulharsku, kdy jí bylo 10 let. „Děkuju, maminko, za krásný vzpomínky a za tvoji odvahu mě vypustit z klece ven. A promiň za ten písek v kufru,“ připsala modelka, která, jak sama říká, už jako malá byla nohatá.

    Fotogalerie
    125 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy