Botoxem a silikony vyztužená Donna z Beverly Hills 90210 vzdala estetické zákroky, jimiž si doživotně zohyzdila tvář, a upnula se k cvičení a dietám. Výsledek snažení? Famózní. I když obličejem už nikdy nepřipomene tu starou známou hollywoodskou krasavici, která v 90. letech pobláznila celý svět, postavičkou jako lusk se jí minimálně přiblížila.

Spellingová po shození přebytečné váhy sází na Instagram jeden sexy příspěvkem za druhým. Polovina nového materiálu jsou rádoby komediální skeče, v nichž divákům předvádí každodenní útrapy herečky-matky. V jednom videu seřve dceru, aby do bazénu nechodila s plným břichem, načež si po pár vteřinách rozdrobí kuřecí křidýlka do výstřihu plavek.

V dalším záznamu své křivky předvede v upnutých šortkách a tílku s mega výstřihem. Pointa celého vtipu je, že se matka s dcerou oblékají podobně. Na starším snímku používá svůj nadupaný dekolt jako inkubátor pro malé kuřátko. Fanoušci, byť trochu v rozpacích, Spellingovou zahrnují superlativy. Takhle dobře prý nevypadala už pěkně dlouho.

VIDEO: Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy

Video
Video se připravuje ...

Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy Bára Horáková

Fotogalerie
68 fotografií