V již smazaném tweetu plastická hvězda mnoha zkrachovalých projektů oznámila, že rozjíždí limitované on-line setkání s největšími fanoušky. Proč limitované? Virtuálně pozdraví pouze dvacet vybraných, a to vše za 95 dolarů (v přepočtu 2 350 Kč)! Lákavá nabídka se, jak jinak, setkala s obrovskou nevolí veřejnosti. Jednak proto, že neexistuje dvacet lidí, kteří by o sobě mohli tvrdit, že jsou fanoušci Spellingové, a jednak že za zamávání a přečtení jména z registračního formuláře požaduje takovou pálku.

„No jasně, že za 95 dolarů, protože v době pandemie budeme utrácet peníze právě za tohle,“ komentoval jeden sledující. Druhý ji obvinil, že se z pandemie snaží těžit: „Sakra, lidi umírají, ale ty myslíš jen na prachy!“ Našli se i „fanoušci“, kteří tvrdili, že by si rádi koupili virtuální setkání, bohužel ztratili práci. Valná většina se ovšem shodla na tom, že jedná opravdu nesolidárně, zatímco spoustu jiných hvězd dělá živá vystoupení zdarma a další vybírají peníze na různé organizace či nemocnice zápolící s nedostatkem ochranných prostředků.

Herečky ze Scary Movie 2 se později zastal i její manžel Dean McDermott (53). Kritiky seřval, ať laskavě nevyjíždí po jeho manželce a hledí si svého. „Co je špatného na tom, že chce zajistit rodinu?“ tázal se a vysvětlil, že Tori byla společností oslovena, zda by v této tíživé situaci nemohla mezi lidi vnést trochu radosti. „Ale protože je to Tori Spellingová, budeme ji vláčet bahnem!“ zuřil ve videu. Dodal, že jeho manželka není jediná celebrita, kdo to dělá.

Přestože oznámení smazala, na webové stránce, na kterou odkazovala, si stále můžete za 95 dolarů na pár minut popovídat s hvězdou BH 902 10 a třeba se jí zeptat, jak to vlastně je mezi ní a umírající Shannen Dohertyovou (48). Pokud ovšem budete vylosováni...

 

Fotogalerie
65 fotografií