S tragickou zprávou se podělila jeho dcera na sociálních sítích. „John Henry Matthew Reilly aka Jack. Nejzářivější světlo právě vyhaslo. Představte si tu nejlepší osobu na celém světě. A teď si představte, že je vaším otcem. Jsem vděčná, že jím pro mě byl. Jsem vděčná, že jsem ho mohla milovat, že jsem ho stihla držet v náruči a rozloučit se s ním. Upřímně nevím, co teď budu dělat, vím ale jediné - nebudu sama. Miluji tě, tatínku,“ napsala bolestně. Příčinu smrti rodina nezveřejnila.

VIDEO: Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová? Blesk

Rodák z Chicaga zahájil hereckou dráhu v televizi. O filmovou produkci se v průběhu let několikrát otřel, vždy se ale věrně vrátil k tomu, co miloval nejvíc. Byl hvězdou velkého množství soap oper, od kultovního seriálu Gunsmoke přes General Hospital, jenž má na kontě neskutečných 14 000 epizod, po původní Dynastii.

Současný fanoušek by si ho ale mohl pamatovat jako otce Kelly Taylorové z legendárního seriálu Beverly Hills 90210. Reillyho herečtí kolegové vyjádřili na sítích svou upřímnou soustrast. „Jeho odchod je velmi smutný. Mám s ním tolik úžasných vzpomínek z dob GH (General Hospital),“ napsal herec Jack Wagner. „Byl neskutečně zábavný. Pamatuju si na pár skvělých společných večerů s vínem,“ zavzpomínal jeho kolega ze stejného seriálu Jack Lindstrom.

VIDEO: Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno a folkový zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno a folkový zpěvák. Blesk

Fotogalerie
60 fotografií