A co víc, odhodila i vrchní díl plavek! Místo kouskem látky své přednosti zakryla svými dlouhými vlasy a fanoušci šílí. Simona Krainová vypadá neskutečně. Samozřejmě se našli zvědavci, kteří si jsou jistí, že modelka je po plastické operaci prsou.

„Kdo vám dělal prsa? Vypadají úplně natural. Super postava,“ padl dotaz na její poprsí. „Máma a táta,“ odsekla Krainová. Na fotce má jednu ruku nahoře, takže si tím prsa lehce pozvedla. Zřejmě právě to budí dojem, že jsou její prsa umělá.

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Před časem Simona zveřejnila fotku ze sauny, kde leží na zádech a prsa jí trčí, jako by byla čerstvě po plastice. „Prsa bych si nikdy nenechala udělat,“ tvrdí kráska. Každopádně i po dvou dětech má stále super ňadra a byla by škoda je "vycpat" silikonem. „Vy jste přírodní úkaz ženy, která prostě nestárne a má postavu dvacítky,“ shodují se ženy na jejím profilu.

Na ostrov Svatý Martin odletěla Simona jen s manželem Karlem Vágnerem, syny Maxe a Bruna nechali v Česku. Stejně jako čivavu Angelu, bez níž modelka jindy neudělá krok. „Chtěla jsem ji vzít, ale let je moc dlouhý. Navíc mám strach, že by ji na pláži unesl racek,“ směje se Krainová.

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém!

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém! Markéta Reinischová

Fotogalerie
90 fotografií