I když je každá jiná a každá má jiné tělo, tak v jednom se shodly. Všechny tři nyní ukázaly bradavky. Sice jen jakoby náhodou, ale má to obrovský erotický náboj. 

Věk je jen číslo a záleží na nás, jak s tím naložíme. Můžeme se tím užírat, anebo si život užívat plnými doušky. Na druhou stranu si můžeme vyzkoušet, co naše tělo dokáže, i když nám není dvacet,“ řekla Blesku Simona Krainová, která kalendář pojmenovala velmi výstižně - Fuck The Age (Mr*at na věk).

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém Markéta Reinischová

Na většině snímcích, které vznikly v Portugalsku, je Krainová nahá, akorát dlaněmi zakrývá intimní místa. S kůží na trh šla letos o prázdninách i její kamarádka Dara Rolins

„Celé to vzniklo dost spontánně, čímž chci říct, že nebylo v plánu fotit se nahá. Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní,“ obhajovala své akty z Bali Dara, která kromě povalování nafotila i sérii pro magazín Grade. Netrvalo dlouho a Rolins opět odhodila vršek a vrtěla se v rytmu písničky Beyoncé Run the World (Girls). 

U Andrey Verešové jsme na nahotu zvyklí, většinou se ale vystavuje v titěrných bikinách. Před časem se před objektivem Lucie Robinson odvázala víc a rovněž ukázala nahé tělo a bradavky. 

Vzhledem k tomu, že všechny tři dámy jsou matkami a čtyřicítku mají za sebou, tak klobouk dolů... Ale vše je o dřině a odříkání. 

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: 'Konečně zase dýchám levou nosní dírkou'

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou" Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií