Zatímco Dara Rolins je celý život posedlá sportem a břicho vysoustružené jako ona má málokterá žena, tak Simona Krainová se do běhání a cvičení problematických partií opřela teprve asi před dvěma roky. Modelce se velmi zpevnila postava, a tak loni na Zanzibaru nafotila nahé fotky, ze kterých vznikl kalendář Fuck the Age (v překladu M*dat na věk).

„Měla jsem trochu strach z toho, že mě lidi odsoudí, že se v mém věku fotím nahá. Jsem totiž dost stydlivý člověk. Ale zatím mám jen kladné reakce. Chtěla jsem ženám ukázat, že když se chce, tak jde i ve 46 letech mít pevnou postavu. Samozřejmě je za tím dřina a odříkání, ale jinak to nejde,“ přiznala tehdy Blesku Simona. A je pravda, že její fotky od fotografa Lukáše Dvořáka samozřejmě vyvolaly rozruch. 

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A nejinak je tomu u nejnovějších fotek zpěvačky Dary Rolins, která se pro změnu svlékla na Bali. 

„Celé to vzniklo dost spontánně, čímž chci říct, že nebylo v plánu fotit se nahá. Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní. Jako když jste na dovolené, jste uvolnění a neřešíte, kdo se dívá, protože jste v kruhu blízkých přátel,“ svěřila se Super.cz Dara Rolins o snímcích, co byly původně určené jen pro její soukromý archiv. Po dlouhých debatách s fotografem je ale nakonec zveřejnila v magazínu Grade. 

Kdysi velmi blízké přítelkyně se skutečně ani ve zralém věku nemají za co stydět, ačkoliv jsou již obě i matkami. Na jejich křivky je radost pohledět. Které se akty povedly víc, to už posuďte ale sami v naší galerii!

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém!

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém! Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií