To, že Dara Rolins nemá díky svému dokonalému tělu problém se ukázat v bikinách, případně jen v kalhotkách (ačkoliv prsa si halila rukama), ví asi každý. Ale úplně nahá i zepředu se nyní zpěvačka ukázala poprvé. 

„Focení této fotostory pro časopis Grade proběhlo sice v lednu, ale na Bali, kde je horko celoročně. I proto bylo asi přirozené být oblečená 'nalehko', resp. v některých momentech vůbec,“ svěřila se pro Super.cz Dara.

Ta dodává: „Celé to vzniklo dost spontánně, čímž chci říct, že nebylo v plánu fotit se nahá. Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní. Jako když jste na dovolené, jste uvolnění a neřešíte, kdo se dívá, protože jste v kruhu blízkých přátel.“

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Popová diva popsala, jak nahé fotky vznikly a proč se nechala ukecat, aby se akty zveřejnily v magazínu, v němž přitom na titulu není poprvé. „Za kamerou byl Lukáš Kimlička, s nímž jsem fotila už nesčetněkrát a nahé ženy, modelky i mě už během své práce viděl několikrát.“

„Pravdou je, že když jsem po focení vylezla ze sprchy a proplétala se tam v tom horku mezi závěsy, vzal nečekaně foťák do ruky a řekl ,počkej'. Udělal pár fotek, které měly být původně jen pro můj soukromý archiv.“ netají se Dara.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií