Jessica Alvesová ještě donedávna bývala mužem – ačkoliv závislým na plastických operacích a po mnoha zákrocích estetických chirurgů si přestal být podobný. Pak si ovšem uvědomila, že v těle Barbie bude spokojenější než v těle Kena a série operací mohly začít nanovo. Naposledy Jessica například utratila více než 30 tisíc liber za zvětšení pozadí. Nechala si ho přifouknout takovým způsobem, že více než známou panenku od Mattela teď připomíná slavnou Věstonickou Venuši.

Přestože v plavkách se Jessica svým nadšeným followerům, co jí na sociální síti tleskají za odvahu bořit veškerá tabu a vyzdvihují ji málem jako novou transgenderovou ikonu (už jen proto, že veřejně například hovoří o své plánované operaci genitálií), již jednou předvedla, nyní odhalila své kůže zase o něco více. Titěrné červené plavky toho už mnoho nezakryly a nemilosrdně odhalily poměrně kulaté bříško, za jaké by se nemusel stydět nejeden pivní skaut - v dost ostrém kontrastu s poměrně štíhlýma nohama a napletenými umělými kadeřemi.

VIDEO: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Lidi rádi odsuzují všechno neznámé a to, co se neshoduje s tradičními standardy stanovenými společností. Já prožívám ten naprosto nejlepší život, nikomu neubližuji a je mi líto, pokud někomu vadí moje štěstí a bohatý životní styl. Takoví lidé by měli přehodnotit spíš svůj vlastní život a starat se o sebe,“ vzkázala Jessica na sociální síti všem „haterům“ a zároveň zdůraznila, že všechny negativní komentáře bude nemilosrdně ze svého profilu mazat. Její svět zůstává nadále plný fanoušků.

S kilogramy navíc podle svých vlastních slov bojuje pomocí zaručených přípravků na hubnutí, které propaguje na svém instagramu, a zájemcům nabízí dokonce slevu. Tvrdá dřina a pocení v posilovně, to totiž není nic pro ni. Už jako Rodrigo vzbudila posměch kvůli tomu, že si nechala na své poměrně obtloustlé tělo pomocí silikonu vytvořit umělé břišní svalstvo, aby budilo dojem takzvaného „pekáče buchet“. Na sociálních sítích si prozatím vypomáhá alespoň tím, že si v grafických editorech umazává faldíčky…

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií