Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nečekané tváře na tajné tryzně za Krampolovou (†59): Koho a proč Jiří vlastně pozval!

/
  • Koho všechno pozval Krampol na rozlučku? Kamarády, bývalou milenku i expremiéra Paroubka!
    11. srpna 2020 ● 13:11

    Umělci a kolegové, přátelé i známí, všichni chtěli podpořit vdovce Jiřího Krampola (82) a zavzpomínat na jeho zesnulou ženu Hanku (†59). Splnili též hercovo přání a dorazili spíše v barevném oblečení než ve smuteční černé. Kdo všechno na vzpomínkovém mejdanu byl?

  • 1.

    Rodina

    Ačkoliv za života Hanky měli jisté problémy, přece jen se stihli usmířit, a tak syn Petr nechyběl ani na vzpomínkové akci na počest své maminky. S sebou vzal i děti Diviše a Luisu – ty Krampolová milovala jako každá správná babička. Z rodinných příslušníků pak nechyběla ani sestra zesnulé Hanky Marie alias Majka.

    Poslední rozloučení s Hanou Krampolovou
    Autor: Miloš Schmiedberger

  • 2.

    Expolitik Paroubek

    Poměrně blízko rodině seděl také bývalý politik a expremiér Jiří Paroubek (67). Ostatně před pár lety nechyběl ani na velké oslavě narozenin Hany a Jiřího, a tak je jasné, že byl vítaným hostem.

    Poslední rozloučení s Hanou Krampolovou
    Autor: Miloš Schmiedberger

  • 3.

    Producent Pásek

    Producent Pavel Pásek je veřejnosti známý hlavně z dob, kdy se snažil ze všech sil pomoci kamarádovi Jiřímu Pomeje (†54). Spolu s ním točil například známé filmy ze série Kameňák a následně vznikl i seriál, v němž se objevil právě i Krampol. 

    Producent Pavel Pásek na posledním rozloučení s Hanou Krampolovou.
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 4.

    Krampolova exmilenka

    Někomu by se to mohlo zdát podivné, ale na vzpomínkovou akci pozval Jiří Krampoli jednu ze svých bývalých partnerek! Konkrétně se jednalo o Moniku Kvasničkovou (50), kterou proslavila role v seriálu My všichni školou povinní. Její vztah s Jiřím byl od začátku trochu zvláštní v tom, že měli mezi sebou velký věkový rozdíl – jemu bylo 51 let a jí pouhých 17, když se dali dohromady. Nakonec se ale rozešli a jak je vidět, dodnes zůstali dobrými přáteli.

    Monika Kvasničková na rozloučení s Hankou Krampolovou
    Autor: Hykl, Machan

  • 5.

    Lékařka a rodinná známá

    V zářivě žlutých šatech (v souladu s tím, co si přál vdovec) dorazila také lékařka Ivana Němečková, která je rodinnou známou Krampolových. S sebou měla ještě další dámu jako doprovod.

    Jiří Krampol vystrojil své ženě Haně (†59) místo pohřbu vzpomínkový mejdan.
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 6.

    Kamarádka Dáda

    Dlouhá léta se zná Krampol i s Dádou Patrasovou (64), která přišla vzdát hold jeho ženě a své kamarádce Hance (společně trávily i některé dovolené u moře) v černých šatech a obličej si kryla slunečními brýlemi. 

    Dáda Patrasová na posledním rozloučení s Hanou Krampolovou (†59)
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 7.

    Ředitel Muže roku

    Právě na soustředění Muže roku v Tunisku v loňském roce byly Dáda s Hankou Krampolovou spolu, i když už tehdy měla Hana zdravotní problémy a víc času než na pláži tak trávila v místní nemocnici. Na rozloučení s ní tak nechyběl ani organizátor a ředitel soutěže Muž roku David Novotný. Objevil se po boku módní návrhářky Valentiny Armandi.

    Jiří Krampol vystrojil své ženě Haně (†59) místo pohřbu vzpomínkový mejdan.
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 8.

    Král ringu

    Krampol už před časem přiznal, že za svou kondici i ve vysokém věku vděčí hlavně cvičení. V posilovně trávil vždy dost času, a to i ve společnosti svého kamaráda, bývalého boxera Rostislava Osičky (63). Také on proto patřil do vybrané skupiny VIP osob, které směly na akci dorazit.

    Rostislav Osička na rozlučce s Hanou Krampolovou
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 9.

    Manželé Sobotovi

    Spojení mezi Krampolem a Luďkem Sobotou (77) zřejmě není potřeba dlouho vysvětlovat – jejich spolupráce na různých scénkách mluví za vše. Herec, který dorazil s manželkou Adrienou, ovšem nyní odtajnil, že ani Hance samotné nebyl lhostejný.

    Hanku a Jirku dal dohromady Miloslav Šimek (†63). Jejich vztahu přál a v únoru 1993 jim i odsvědčil svatbu. Hance, která měla moc ráda divadlo Semafor, se ale líbil i Luděk Sobota (77). „Hanička mi řekla, že mě milovala, ale bylo to už zbytečné, protože už byla s Krampolem. On jí to Slávek Šimek posvětil, chtěl, aby se s Jirkou vzali,“ popsal Sobota, který měl zase blízké vztahy k Dádě Patrasové. To jsou ale propletence!

    Manželé Sobotovi na rozloučení s Hanou Krampolovou
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 10.

    Bývalá spolužačka

    Nejen bývalé partnerky, ale i někdejší spolužačky ze školy! Jiří Krampol měl zkrátka oporu v mnoha ženách.

    Rozloučení s Hanou Krampolovou. Vdovec Jiří uspořádal místo pohřbu přátelské setkání.
    Autor: Blesk - Martin Hykl
  • 11.

    Mladí umělci

    Součástí samotného rozloučení bylo i pěvecké vystoupení. Natálie Grossová spolu s Danem Matouškem z ND hostům zazpívali a všechny tím pořádně dojali. Ačkoliv jsou oba ještě velmi mladí, talent jim rozhodně neschází.

    Poslední rozloučení s Hanou Krampolovou
    Autor: Miloš Schmiedberger

  • 12.

    Šaman

    U improvizovaného oltáře pak promluvil také šaman Juan Braun (70). Promluvil o naději a dokonce pronesl zvláštní proroctví o návratu zesnulé Hanky.

    Poslední rozloučení s Hanou Krampolovou
    Autor: Miloš Schmiedberger

    Fotogalerie
    134 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 21

pulnoc: kvasnickova byla zamlada krampolova milenka,proc si ji deda pozval???

(12. 08. 2020 13:05)

deep_ass_flsting: ***m, co neumí napsat česky jednu větu, prý nic ukazovat nebude.

(11. 08. 2020 21:09)

1pravda1: Hezké rozloučení, urna nebyla? Nevím jak to máte vy, ale u nás se říká, že pohřeb je trápení lidí, ze kterého mají lidé velké obavy jestli ho vůbec psychicky zvládnou... toto rozloučení tak, jak si ho přál Krampol mi připadá upřímné a své... Nejhorší pohřeb byl Ivety Bartošové, deštníky aby nešlo vidět těch pár Rychtářových lidí, Ivetu si přivlastnil, na jejího syna a matku se vykašlal a ještě jim sebral urnu jejich dcery a matky...podle mého názoru škodil Ivetě za života i po smrti její rodině a dokonce i své manželce Darině, mlácení ničení majetku atd... Krampol Haničku miloval a ona jeho - oba se milovali i se svými chybami, někdy až moc...

(11. 08. 2020 20:56)

sumecakkapr: Dobrý panoptikum.

(11. 08. 2020 19:14)

rezacek: No tohle je opravdu MISLIVEC. Hned je VYdět, že mu to mislí. A navíc je tak sympaTYcký. Ví dobře, že sympatycký je ve vyjmenovaných slovech.

(11. 08. 2020 17:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy