Scénář romantického dopoledne, jak setkání nazval hercův manažer Miloš Schmiedberger (72), je právě jeho dílem. Jirka by na to neměl nervy, raději místo toho osobně zval jednotlivé kamarády.

„Každý měl s Hankou jiné zážitky, pamatuje si ji jinak. Já to posezení uvedu a pak se ujme slova otec Damián, který to vezme přes duchovní sféru. Potom promluví spisovatel Juan Braun, který to vezme pro změnu z filozofického hlediska,“ prozradil Blesku Schmiedberger.

Hudební stránku věci obstarají Natálie Grossová (17) a sólista opery Národního divadla Dan Matoušek (23). Přednesou duet Andrey Bocelliho a Ariany Grande E piú ti penso.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

„Připravený bude raut. Ale nejde o typický kar, protože smutek držet nebudeme,“ upozornil Miloš. Myslel na všechno, vybral i květinovou výzdobu.

Vdovec Jiří Krampol jeho práci velice oceňuje. „Děkuju Milošovi, že se toho ujal. Pohřeb jsem nechtěl, ale s kamarády mými a Hanky se uvidím moc rád,“ prohlásil Krampol, kterému jeho žena v pondělí zemřela v náručí. Na patologii se Jiří dozvěděl, že příčinou smrti bylo celkové selhání organismu. Haničce postupně odcházel jeden orgán za druhým.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol před časem drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

VIDEO: Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
88 fotografií