„Žádná tryzna,“ rozhodl se Jiří Krampol ohledně posledního rozloučení se svou ženou Haničkou, která naposledy vydechla v pondělí večer kvůli prasklému vředu v jícnu.

Jak se totiž herec a dabér sám přiznal, funusy jsou podle něj zbytečné. „Byl jsem tátovi, hrozný zážitek, a vždycky je to trauma. Ten zesnulý už o ničem neví a pozůstalí se utápí v žalu,“ vysvětloval pro Aha! Jiří, který chce uspořádat pouze důstojné setkání pro všechny lidi, kteří měli Hanku Krampolovou rádi a byli s ní v kontaktu až do posledních chvil.

„Zavzpomínáme, nebudeme truchlit, nebude tam ani rakev, ani urna s popelem,“ líčil své plány. „Chci, abychom ji měli před očima, jak byla hezká a veselá. Aby si ji každý pamatoval z těch lepších časů, protože to byla moc hodná holka a zaslouží si uchovat v paměti v tom nejlepším světle,“ dodal pohnutě Krampol.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Ten má s úmrtím ženy spoustu starostí a zařizování, ale naštěstí má po boku svého manažera Miloše Schmiedbergera (72), který ho doprovází a pomáhá mu. Dokonce za něj jedná i s úřady, když je potřeba. „Je okolo toho dost papírování, pro toho pozůstalého je to hodně těžké,“ potvrdil Miloš.

Ve čtvrtek se pak Jiří Krampol konečně dozvěděl kompletní výsledky pitvy, která měla vnést světlo na příčinu náhlé smrti Hany. Poté, co navštívil Ústav patologie, zjistil, že jí kompletně selhaly orgány.

Urnu s jejími ostatky pak herec hodlá uložit do hrobu k jejím rodičům - Jiřímu a Marii Kalistovým. Ovšem tento obřad prý proběhne pouze v úzkém kruhu rodiny.

VIDEO: Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů...

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů... Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
109 fotografií