Ačkoliv český dabér Belmonda prožívá jedny z nejhorších chvil v životě, snaží se zůstat silný a nehroutit se. Oporou je mu kamarád a manažer Miloš Schmiedberger.

Kromě toho je podle jeho vlastních slov Jiřímu útěchou jedna věc - jeho choť Hanka totiž před svým náhlým odchodem ze světa stihla ještě v sobotu navštívit zkrášlovací salon. Chtěla se totiž svému muži líbit a dokonce si prý přála vypadat jako Marylin Monroe. „Stihla kadeřníka, umřela krásná, načesaná,“ prozradil v rozhovoru pro Blesk smutně Krampol.

Ten měl s manželkou, bývalou učitelkou v mateřské školce, odjet za chvíli na dovolenou na Moravu. „Chtěl jsem jí udělat radost. Byla chudák poslední roky pořád po nemocnicích, tak se moc těšila, že zase vypadne někam jinam,“ netají se herec, kterému tak plány pravděpodobně propadnou.

VIDEO: Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Osud totiž zasáhl a jeho o 23 let mladší žena totiž zemřela. Snědla s námahou dva kousky libového masa. Najednou se zvedla, že je jí zle a že musí na záchod. Cestou padla na zem,“ popsal poslední chvíle Hanky Jiří s tím, že jí bylo špatně. Zvedl ji ze země a snažil se ji zachránit, ovšem marně.

„Doktor mi pak řekl, že vykrvácela z toho vředu na jícnu. Že zemřela vykrvácením zadního traktu,“ dodal pro Blesk Krampol, jehož manželka už se s podobnými zdravotními obtížemi léčila i v minulosti.

VIDEO: Vzpomínka na zesnulou Krampolovou: Jak mluvila o alkoholu a léčení?!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
108 fotografií