V jejím věku mít takhle dokonalou postavu, o tom jistě sní většina žen. Dara Rolins se netají tím, že to nemá zadarmo. Pravidelně cvičí jógu, drží se v jídle a hlavně hodně chodí pěšky. Přesto, když kývla na nabídku od prestižního magazínu, kde je na titulní straně, musela zhubnout. 

„Všechny modely jsou velikost 32-34, a tu já rozhodně nemám, takže jsem musela dát dolů pět kilo. Pila jsem šťávy, koktejly, hodně cvičila a šlo to. Ale pořád jsem si říkala, co když se do toho nevejdu, co budou dělat, rozpárat to nemohou, protože to jsou ikonické modely, které jsou vystavené v galerii a byly zapůjčené jen na focení. Ale naštěstí to dobře dopadlo,“ svěřila se Blesku Dara.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Její poslední snímky v krátkém tílku jsou díky bradavkám sexy, ale nějaké to kilo zpátky by nebylo na škodu. „Už zase jím normálně, ale já se hubená cítím skvěle,“ směje se Rolins, která si pro své obdivovatele opět připravila tradiční diář Rok podle Dary. 

„Celý rok na něm pracuji a vymýšlím, jak ho udělat ještě lepší než ten předtím. Letos je jiný v tom, že je v každém dárek v podobě náramku,“ prozrazuje zpěvačka. 

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
68 fotografií