I když není topmodelka, tak zdobí poslední číslo česko slovenské mutace módního magazínu, který v Americe vede slavná Anna Wintourová (70). Dara Rolins se netají tím, že se jí splnily hned tři sny, které považovala za nepravděpodobné. 

"Že mi můj oblíbený návrhář, legendární Jean Paul Gaultier pošle na focení kolekci jeho originálních, nejslavnějších modelů, dokonce s osobním vzkazem a dárečkem, nevěřím... Že si jednou obléknu ten jeho ikonický korzet se špičatou podprsenkou, který měla na sobě moje milovaná Madonna, nevěřila. A že se to všechno stane v Paříži. Tak to už je nemožné a stalo se," netají své nadšení z focení pro Vogue zpěvačka.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na sociální síti se už pochlubila několika outfity a vlasovými kreacemi, které berou dech. Dara o tom, že se jednou dostane do tohoto magazínu, snila od dětství. "Není, nebylo a nebude legendárnější bible módy, jako je tento časopis. A malá Darinka si v ní vždy večer při lampičce listovala, snila o velkém světě a dlouhé cestě, na kterou je připravena se vydat," netají se Rolins.    

Nadšení neskrývá ani její maminka Zlatka: "Nesmírně se raduji s tebou, ty moje malá velká hvězdičko."    

 

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií