Éterická žínka a bývalá Misska Helena Houdová působí dojmem, že snad ani nepatří na tenhle svět – jako kdyby si existovala v nějakém svém vlastním vesmíru nespoutaným konvencemi, kde je zcela normální uctívat svou jóni (tedy vaginu) a mazat si na obličej menstruační krev. Člověk by měl málem dojem, že ona všeobjímající láska k celému světu i sobě samé ji naplňuje a nic jiného k životu snad už ani nepotřebuje. I proto nejspíš její příznivce dost vylekalo, když na sociální síti sdílela záběry, na nichž si dopřává infuzní léčbu.

Svým mobilem natočila nejenom infuzi, ale i jehlu zabodnutou do levé paže. „Podstupuji vážné léčení,“ svěřila se s očekáváním „uzdravení se záměrem překypujícího zdraví“. To znělo všelijak, a asi aby své fanoušky uklidnila, rozhodla se vysvětlit, o co se jedná, zda je nemocná, anebo jde jenom o prevenci – podobně jako když mnohé české modelky v rámci spolupráce podstupují infuze vitamínu C, a své fanoušky pak přesvědčují, jak moc je to pro jejich zdraví prospěšné, zatímco odborníci to považují jenom za předražené placebo.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Pro Houdovou však jde málem až o něco spirituálního. „Teď momentálně to fyzický tělo v sobě drží tolik toho vyššího vědomí, tolik světla, co v sobě ještě nikdy nedrželo. A všechno to, co je ta tma, co jsou ty viry, bakterie a všechny paraziti, to všechno jde na povrch,“ vysvětlovala na sociální síti tato svérázná dáma, co i se svými třemi potomky aktuálně bydlí na Bali. „Takže já se už asi tři měsíce detoxikuji a chodím na kapačky vitamínů, železa, a léčím to svoje fyzický tělíčko, zvlášť bříško. A poměrně intenzivně.“

Na kapačkách mimochodem neskončila poprvé, už před lety kvůli svému rozvodu s manželem, movitým podnikatelem Omarem Amaratem (48), se zhroutila a musela do nemocnice.

„To trauma se otevřelo asi šest, sedm měsíců poté. Musela jsem dát sama sebe na první místo a začít se milovat. Moje duše mi jasně dala najevo, že buď ji začnu poslouchat, nebo umřu,“ byla přesvědčená plavovlasá kráska, když se jí na toto téma Blesk dotazoval. Tehdy jí nakonec pomohla metoda RUŠ, tedy vědomá a logická práce s myšlenkami a emocemi, díky níž si jedinec může změnit svou realitu. A to se Houdové na první pohled daří…

VIDEO: Helena Houdová po rozvodu: Málem jsem umřela!

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Málem jsem umřela! Blesk TV

Fotogalerie
93 fotografií