Aféra s videem vypukla na Štědrý den. Jako první jej na svém webu zveřejnil slovenský deník Plus jeden deň a i když ho následně odstranil, šířilo se rychlostí blesku na sociálních sítích i pornokanálech. Zoufalá modelka okamžitě celé dílo označila za podvod a na Boží hod oznámila, že s manželem bez váhání podávají trestní oznámení.

„S politováním musím konstatovat, že se objevilo fake video, které má za cíl poškodit a zdiskreditovat mě a mého manžela,“ oslovovala Andrea v pátek přes sociální sítě veřejnost s nabídkou tučné odměny 50 tisíc eur (v přepočtu 1 300 000 korun) za dopadení autora a šiřitele podle jejích slov nechutné videomontáže. K výzvě připojila i telefonní číslo a email. „Někdo vytvořil falešné video a snažil se ho prodat. Už jsme něco zjistili, ale najít skutečný zdroj autora je hodně těžké,“ naznačila v sobotu webu Super. cz.

Včera pak příspěvek s nabídkou odměny smazala. Dospěla snad ke zjištění, jak se celá záležitost seběhla, a odhalila viníka, nebo si prémii rozmyslela? Blesk se snažil modelku kontaktovat, ale do uzávěrky vydání nereagovala. Řada lidí jí mezitím na sociálních sítích oponuje a její tvrzení, že by se mělo jednat o montáž, rozporuje. „Nejhorší je, že všichni věří, nebo dokonce chtějí věřit, že jsem to já, a je velice složité to vyvrátit,“ zoufá si kráska.

VIDEO: Andrea Verešová: Šperky si raději půjčuji, vlastní se mi okoukají!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Šperky si raději půjčuji, vlastní se mi okoukají! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií