Před pár týdny to vypadalo, že manželskou krizi, kterou měli v létě, ustáli a opět fungují jako rodina. Ale ne, Hana Mašlíková přiznala, že se rozešli.

Žijeme odděleně, ale manžel normálně chodí za námi, není to, že bychom nevycházeli. Je denně u nás,“‎ svěřila se modelka, která hodně času tráví u svých rodičů. I vánoční svátky u nich se synem trávili, ale jeden večer byli ve třech - Hanka, André a Andreasek. 

VIDEA: Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

To nejdůležitější v našich životech je, abychom se snažili udělat život Andreaska co nejšťastnější a nejspokojenější, i když jsme to sami spolu nezvládli. Přichystali jsme mu krásné Vánoce a vidět štěstí v jeho očích je k nezaplacení,“ okomentoval společný snímek před stromečkem zápasník MMA. To Mašlíková byla strohá a společné Vánoce brala jako úkol. 

Udělat Andreaskovi krásné Vánoce, i když jsme už ‚jen‘ rodiče. Úkol splněn na výbornou,“ napsala na sociální síť blondýnka. 

VIDEO: André Reinders na místě, kde by jste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! 

Video
Video se připravuje ...

André Reinders na místě, kde by jste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií