Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šťastný i smutný svátek matek českých celebrit: Mrazivá slova odsouzeného muže Křížkové a díky opuštěné Absolonové!

/
  • Hvězdy slaví Den matek
    Aktualizováno - 9. května 2021 ● 19:11
    9. května 2021 ● 17:29

    Pro mnoho dam ze šoubyznysu byl letošní Den matek výjimečný; poprvé ho samy oslavily jako matky a nechaly se zahrnout květinami a přáními od svých partnerů i blízkých. Nezapomněly přitom popřát i svým drahým maminkám. Osmého května ale patřilo i těm, kteří nejdůležitější ženu svého života navždy ztratili. Podívejte se, jak Den matek oslavily české hvězdy.

  • 1.

    Monika Bagárová

    Monika Bagárová si na Den matek vzpomněla s předstihem. „Dnes (zítra ) je Den matek, každá maminka by měla dostat velkou pusu a objetí. Já ji dám mým oboum rodičům, protože jsou pro mě ti nejlepší pod sluncem. Teď už jsem rodič i já a chci vám poděkovat z celého srdce, že jste mě ukázali, co je to láska, co je to rodina a že větší smysl života neexistuje. Děkuji, že jste mi oporou a i po 12 h na nohách v práci, přijdete za Ruminkou, abych se mohla vykoupat a dohnat pracovní resty,“ dojímala se zpěvačka.

    „Děkuji, že mi pomáháte s úsměvem na tváři s láskou a s radostí. Děkuji, že pro nás žijete. Nestačily by mi řádky, za co vše jsem vám vděčná a co pro mě znamenáte. Od určité doby nepromlouvám k pánu Bohu, abych ho o něco poprosila, ale abych mu poděkovala. Poděkovala za ty cenné každodenní krásné momenty, za zdravou rodinu a lásku.  Život je krásnej .. musíš ho ale žít srdcem,“ vzkázala všem Monika.

  • 2.

    Monika Absolonová

    Zpěvačka Monika Absolonová letos namísto koláže s maminkou zveřejnila fotografii kytice. „Všechno nejlepší všem maminkám! Obzvlášť té mojí. Děkuju mamko za vše,“ poděkovala jí.  

  • 3.

    Kristýna Leichtová

    Kristýna Leichtová si nemohla vynachválit dárek od její dcery ke Dni matek. „Květiny od dcery. Díky mami, že můžu být mami. Díky všm mámám za jejich mámovství! Jste výjimečné, potřebné, důležité, milováníhodné a buďte prosím dál co nejvíc milující. Myslím i na všechny děti, které mámy nemají, nebo na mámy, které mámami být nemohou,“ napsala herečka k fotce se sedmikráskou za uchem.

  • 4.

    Zuzana Belohorcová

    „Maminko moje milovaná, z celého srdce ti děkuji za všechno. Slovy neumím vyjádřit, jak moc tě miluji a jak si tě nesmírně moc vážím. Jsi pro mě velký vzor, velká motivace, děkuji ti za tvou laskavost, obětavost a za tvou a tátovu neskutečnou podporu, kterou od vás máme,“ rozšířila moderátorka Zuzana Belohorcová přání ke Dni matkám i na svého tatínka.

  • 5.

    Wanda Hrycová

    S předstihem dostala dárek ke Dni matek také slovenská producentka a dcera zesnulého Andreje Hryce (†71), Wanda Hrycová. Na instagramu zveřejnila přáníčko od syna, který jí vzkazuje, že ji velmi miluje a děkuje mámě, že ho přivedla na svět. „A že mi děláš super snídani a že sis vzala super muže,“ chválil její volbu partnera.

  • 6.

    Alena Šeredová

    Puget květiny letos obdržela modelka a trojnásobná maminka Alena Šeredová od svých synů. Ti italsky popřáli „krásné mamince“ všechno nejlepší k jejímu dni.

  • 7.

    Eva Decastelo

    "Maminky a dcery. Jsem moc ráda, že vás mám,“ napsala dojatá Eva Decastelo ke společné fotografii.

  • 8.

    David Křížek

    Na svou zesnulou maminku, byť vzhledem k nastalým událostem v ponurém duchu, zavzpomínal k příležitosti Dne matek i mistr republiky v jachtingu David Křížek. „Naštěstí se toho máma nedožila. Puklo by jí srdce. Lucie je skvělá a statečná maminka a všechno určitě zvládneme. I díky obrovské podpoře, která přichází doslova ze všech stran. Díky,“ napsal Křížek, který byl odsouzen ke třem a půl letům vězení za finanční podvody.

  • 9.

    Nikol Švantnerová

    „Krásný den matek,“ popřála své krásné mamince krásná modelka Nikol Švantnerová.

  • 10.

    Simona Krainová

    Modelka Simona Krainová fanouškům povyprávěla svou vůbec první cestu za hranice tehdejšího Československa.

    „Léto 1983. Už jako malá nohatá holka jsem měla velkej sen.. Cestovat, podívat se k moři, vidět svět..za komoušů jsme tenkrát mohli cestovat maximálně tak prstem po mapě..navíc v domácím rozpočtu na to peníze moc nebyly..a pak to přišlo..máma dostala z práce poukaz na týdenní dovolenou do Bulharska. Táta do Bulharska moc nechtěl, ségra byla na chmelu, a tak jsme vyrazili jen s mámou. Cesta byla něco jako stezka odvahy. Dva dny a jednu noc jsme jeli autobusem směr Slunečné pobřeží..byla jsem šťastná jako blecha..nikdy nezapomenu na to ráno, když nás vyklopili z autobusu a já poprvý v životě ucítila vůni moře a teplého písku,“ překvapila Krainová pamětí jako slon.

    „Tenkrát jsem si ho nabrala do kufru na památku..bylo mi 10 a já pochopila, že ten svět navzdory všemu musim mít..navždy ve svý blízkosti. Děkuju maminko za krásný vzpomínky a za tvoji odvahu mě vypustit z klece ven..a promiň za ten písek v kufru. Miluju tě,“ napsala modelka k archivní fotografii s maminkou na bulharské pláži.

  • 11.

    Vendula Pizingerová

    Vendula Pizingerová u fotky malého Jakuba popřemýšlela nad svou zesnulou maminkou i jakou matkou byla a je pro své děti.

    „Den matek, zvláštní svátek. Smutnej i veselej. Po mojí mámě se mi stýská, i když jsem velká. Tak bych ji kolikrát potřebovala cokoli říct! Chybí mi to citový ukotvení a bezpečí! Ráda bych byla dobrou matkou všem svým dětem. Aby na mne vzpomínaly s láskou, jako já na tu svoji! I když mi někdy pořádně dávala zabrat! A já se zlobila! No protože mela pravdu! Tak to u těch matek prostě je. Když koukám na tuhle fotku, jak Kubik byl takový malý štěně a hrál si s podtáckama (měli jsme i jiný hračky) visel na mne očima a spoléhal podvědomě na mne. Teď se to obrátilo, když mě vidí, má oči v sloup, ale i z toho vyroste! Jsem i matkou Klárky a to mě pořád hřeje a ukazuje cestu. A jako máma Josefa, kterej mě nenechá vyspat a drží mě ve střehu, mužů říct, ze je to obrovský štěstí všechno! Můžu chránit jeho bezbrannost! Je to nenahraditelný pocit byt mamou! A tak vám všem za všechno, co pro ty naše děti děláme s láskou, vše nej," popřála fanouškům.

  • 12.

    Míša Tomešová

    „Jejich očima. Jejich MÁMA. Kluci, děkuju, že jste si mě vybrali, i když to se mnou často nemáte jednoduchý," překypovala vděkem Míša Tomešová.

  • 13.

    Aneta Vignerová

    Mírně nepochopení fanoušků svým poněkud nešťastně formulovaným přáním ke Dni matek vyvolala herečka Aneta Vignerová. „Krásný den matek. Být matkou je obrovský dar, přenáší nás do jiné dimenze ...a omlouvám se, ale ty, co matky nejsou to nikdy nepochopí..." Poslední věta rozproudila v kometářích debatu o tom, zda ji herečka musela napsat. Fanoušci jí připomněli, že ne všechny ženy mají možnost přivést na svět dítě.

  • 14.

    Tereza Maxová

    „Díky, že tě mám a že jsi mi dala příležitost objevovat „všechny krásy světa“. Tak na zdraví všem maminkám,“ napsala Tereza Maxová ke dvěma fotografiím s maminkou.

  • 15.

    Markéta Konvičková

    Třígenerační snímek s maminkou a dcerou zveřejnila Markéta Konvičková. „Maminky vše nej nej nej,“ připsala k němu.

  • 16.

    Video: Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy

    Video
    Video se připravuje ...

    Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy Bára Horáková

  • 17.

    Fotogalerie
    68 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

frantacizek: moc hezké přání Monči Bagárové

(10. 05. 2021 09:46)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy