Nádhernou chalupu se dvěma roubenkami a stodolou na pozemku o rozloze 5338 m2 si vypiplal do nejmenších detailů. V její rekonstrukci utopil i spoustu peněz, neboť rozlehlý dům na kraji obce Vyklantice je z devadesáti procent z kamene, což je samo o sobě dost drahá záležitost.

„Tady na tomto místě si člověk splní takové to libido, že po něm zůstane opravdu něco hmatatelného. A hlavně, mně se přitom naplňuje takový dávný sen dělat architekturu,“ tvrdil kdysi dabér Bruce Willise (66) webu Novinky.cz. Svou léta opečovávanou chloubu ale vyvěsil od 21. dubna na stránky realitní kanceláře.

Kupec za ni bude muset zaplatit rovných 18 milionů korun. Hvězda Rapla Blesku potvrdila, že chalupa je momentálně k mání. „Ano, ale víc se nebudu vyjadřovat,“ odmítl mluvit o důvodech prodeje.

Zda mu kvůli herecké stopce během covidu došly peníze, nebo si chce prostě jen místo bytu 3+1 v pražských Bohnicích pořídit nemovitost na bydlení, ví jen on sám. „Jedna moje produkční se mě pokaždé zeptá, jestli jedeme na chalupu. Ale my nejedeme nikdy na chalupu. My jedeme domů! A v tom je ten rozdíl,“ hlásal před lety Pyško.

S manželkou Janou, která pracuje jako zdravotní sestra ve špitále, bydlí na pražském sídlišti v Bohnicích, kde obývají útulný třípokojový byt.

VIDEO: Bruce Willis v show Latermanna s hovězí pokrývkou na hlavě.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis v show Latermanna s hovězí pokrývkou na hlavě Youtube.com

Fotogalerie
32 fotografií