Tak tohle se Bruci Willisovi moc nepovedlo. Oblíbený herec, jehož si televizní diváci zamilovali coby svérázného policistu Johna McClanea ve Smrtonosné pasti, nemluvného taxikáře Korbena Dallase v Pátém elementu či jako sarkastického detektiva Davida Addisona v seriálu Měsíční svit, svým chováním rozčílil snad všechny své příznivce. V Los Angeles, kde žije společně se svou početnou rodinou a před pandemií viru covid-19 se poctivě izoluje. Zachoval se naprosto nepochopitelně, když vyrazil na nákupy do blízké lékárny a nikterak se ovšem před nebezpečnou nákazou, která pustoší celý svět, nechránil.

Jeho chování pobouřilo ostatní nakupující, jelikož v L.A., podobně jako u nás v Česku, je ve vnitřních prostorách jasně daná povinnost zakrýt si dýchací cesty. Kalifornie navíc patří mezi jeden z nejpostiženějších států koronavirovou nákazou v USA. Na slavného herce si lidé v lékárně okamžitě začali stěžovat personálu, a když byl jednou z prodavaček vyzván, aby se podle těchto nařízení začal chovat, odmítl to. Na to mu prý bylo všemi přítomnými tvrdě doporučeno, aby obchod okamžitě opustil, jelikož mu nebude nic prodáno. Willis se proto bez jediného slova (a podle svědků „arogantně“) otočil na patě a z lékárny odešel.

VIDEO: Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám. instagram.com/emmahemingwillis

Největší ironií tohoto podivného incidentu bylo, že Willis měl po celou dobu kolem krku šátek, který na ulicích běžně místo roušky používá… Fotky rebelujícího herce se objevily okamžitě na internetu a mnoho jeho slavných kolegů ho veřejně zkritizovalo, například televizní hvězda Spencer Pratt (37) či herec Dylan Minnette (24). Ten Willisovi skrze twitter vzkázal stručné „jdi do pr*ele, Bruci Willisi“. Willis si později veřejně nasypal popel na hlavu. „Udělal jsem chybu v úsudku,“ zazněla jeho stručná omluva po magazín People. „Dávejte na sebe všichni pozor a pojďme dále nosit roušky,“ dodal kajícně.

Jeho manželka, půvabná modelka Emma Hemingová (42), s níž má Willis dvě děti, dcery Mabel Ray (8) a Evelyn Penn (6), přitom na sociálních sítích platí za celebritu, která nošení roušek propaguje. „Nosím roušku, abych ochránila sebe, svou rodinu, a vlastně i vás. Jo, je to nepříjemné, ale jaké jsou další možnosti? Není jich mnoho. Takže si jdu umýt ruce, budu pokračovat v dodržování společenského odstupu, a i když se mi to nelíbí, budu nosit tu zatracenou roušku,“ napsala před pár měsíci na instagram.

VIDEO: Bruce Willis v show Lettermana s hovězí pokrývkou na hlavě

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis v show Lettermana s hovězí pokrývkou na hlavě Youtube.com

Fotogalerie
52 fotografií