Podle svědků akce téměř skončila dřív, než vůbec začala. Někteří hosté totiž neměli uvnitř místnosti roušky... A nastal konflikt! Dalibor striktně odmítl vstoupit do lazebnictví! Ne že by na tom tolik lpěl jen kvůli svému přesvědčení, ale měl by prý velké problémy u svého chlebodárce. „Nošení roušek nelze smluvně vymáhat, ale je to nařízení generálního ředitele. A my jsme povinni ho respektovat,“ řekl Aha! Gondík.

Povinnost mít zakrytá ústa i nos (respirátorem, rouškou, ústenkou, šátkem, šálou nebo jiným prostředkem, který brání šíření kapének) ve všech vnitřních prostorech staveb ostatně nařizují i aktuální proticovidová opatření vlády. Naštěstí to pochopili i účastníci akce, roušky si nakonec nasadili a Dalibor mohl vstoupit a zhostit se svého úkolu.

Přestože momentálně nemá tolik práce, snaží se moderátor a také muzikant pořád něco dělat. Denně cvičí na piano, skládá muziku, a hlavně běhá. „Vstávám po čtvrté hodině ranní, běžím hodinu a dvacet minut do rádia, pak odvysílám a jdeme se s manželkou projít třeba deset kilometrů,“ prozradil Gondík.

Co se covidu týká, panují v Českém rozhlase přísné podmínky. „Nesmí se třeba potkávat určité skupiny lidí, pracujeme ve dvou týmech, nesmím přicházet do styku s techniky, míchat se s Radiožurnálem a tak podobně,“ popsal Aha! Gondík.

VIDEO: Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií