Po rozchodu zpěvačky a sportovce vyplouvají na světlo nové informace o Hornovi. Třeba ta, že ještě než poznal Moniku, měl mít románek s Yvettou Blanarovičovou (57). Podle dobře informovaného zdroje prý mezi nimi nezůstalo jen u platonické lásky.

„Setkali se v jednom pražském baru. Líbali se, byli jako jedno tělo. I ptáci cvrlikají o jejich sexu na záchodě,“ nechal se tehdy slyšet zdroj deníku Blesk. Tento fakt potvrdili i další hokejisté. „Spoluhráči Tomáše se nad tím stále baví, jeho telefon je plný MMS zpráv, na kterých je malý, ale šikovný čertík,“ podotkl další z hráčů. Nejedná se o náhodu, vždyť herečka se právě rolí šibalského čertíka proslavila v pohádce Princezna ze mlejna.

„Jako ženská je pěkná,“ připustil Horna. Mnohem víc než samotná otázka, jak to bylo s Yvettou, ho ale trápilo, jak se informace ohledně románku objevila. Blanarovičová dodnes drží bobříka mlčení. „Všechny první lásky jsem měla sportovce. Uměla jsem s nimi tak nějak lépe zacházet než s umělecky potrefenýma klukama,“ prozradila pak nedávno při natáčení pořadu VIP Prostřeno!.

Horna s Absolonovou se poznali ve vyhlášeném pražském baru Kozička. Tehdy byl Tomáš ještě ženatý, takže Monika čelila nařčením, že odvedla tátu od rodiny. Ve skutečnosti ale hokejista už s manželkou nežil. V srpnu 2016 ji Horna požádal o ruku, ale k svatbě nedošlo. Ze vztahu mají dva syny – Tadeáše (5) a Matouše (2).

„Rozchod je vždy smutná věc! Navíc když je to táta vašich dětí,“ svěřila se zpěvačka poté, co na prvního máje oznámila rozchod s Hornou. Bývalý hokejový útočník z Kladna si sbalil věci a odstěhoval se z baráku. Absolonová se prý dozvídá věci, které ani nechtěla vědět. „Od té doby, co jsme se rozešli, tak se dozvídám takové věci na něj, že místo toho, abych byla smutná, tak cítím ohromnou úlevu a smutek se přetavuje v úžas z toho, že jsem netušila, co se odehrává jinde. Není to v jedné sféře, je to v mnoha sférách,“ uvedla na adresu kondičního trenéra béčka fotbalové Sparty...

VIDEO: Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video
Video se připravuje ...

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií