Přestože je zpěvačka Monika Absolonová jednou z nejotevřenějších zpěvaček, co se svého soukromí týče, a na sociálních sítích dokáže se svými fanoušky a příznivci sdílet nejrůznější detaily svého života, o problémech ve vztahu ani náznakem v poslední době nepromluvila. Místo toho ještě pár dní před rozchodem přidávala na sociální síť fotky svého partnera Tomáše Horny i s jejich syny Tadeášem (5) a Matoušem (2), jak společně dovádějí.

„Je 1. máj, lásky čas a moje dvě životní lásky mne políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ zveřejnila Absolonová smutnou zprávu v den svátku zamilovaných.

Už ale neprozradila, že hokejista z jejich společného domova odešel. Podle informací Blesku se měl odstěhovat už před týdnem! Otázkou stále zůstává, jestli z vlastní vůle, nebo vztah po sedmi letech ukončila Monika. „Jediné, co řeknu, že důvodů je, jak tomu bývá, víc,“ dodala posmutněle Absolonová.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

To, že s muzikálovou Kleopatrou v poslední době není něco v pořádku, poznali i její fanoušci, pro které pravidelně každý týden vaří živě na instagramu. „Už minulý týden měla smutné oči. Říkala jsem si, že se mi to jen zdá, ale chyběla jí ta její radost v očích,“ napsala Blesku jedna z fanynek. Dalším signálem mohly být její časté vlasové experimenty. Říká se, že když žena změní účes, znamená to i změnu v životě. Loni v listopadu se obarvila na platinovou blond a letos v únoru zašla ještě dál - nechala se ostříhat na kluka.

Mimochodem, oblíbená zpěvačka, známá z mnoha muzikálů, už má za sebou jeden nevydařený vztah s hokejistou Václavem Eiseltem (47). Vzali se v roce 2000 a za tři roky rozvedli. Prý na sebe kvůli svým kariérám a časově náročnému programu neměli čas.

Také Horna si už jedním manželstvím prošel, byl ženatý s Jitkou Hornovou (40), s níž má dceru. Pak ale v baru Kozička narazil na Absolonovou - a okamžitě přeskočila jiskra. Horna se tehdy kvůli Monice rozvedl a o něco později se s pěnicí zasnoubil. Na svatbu už ale bohužel asi nedojde…

Fotogalerie
43 fotografií