I když Tomáš Třeštík nabyl dojmu, že je jejich manželství pod drobnohledem a okolí jejich vztah řeší, spíš byl jejich rozchod pro všechny překvapením. 

Rád bych předešel případným nedorozuměním a množícím se spekulacím - jak už si většina z vás asi stejně všimla, s Radkou už dlouhou dobu netvoříme pár,“ napsal v neděli večer na rovinu Tomáš a přidal obligátní frázi, že se rozešli v klidu jako přátelé a hlavně jsou milujícími rodiči jejich dvou dětí Jonathana (6) a Ely (8). 

Uplynulo 24 hodin a fotograf na sociální síti prosí o pomoc. „Koupili jsme jim Playstation 4 dohromady k narozkám, ale jako rodiče teď naprosto selháváme - já v životě nehrál žádnou hru kromě Tetrisu na GameBoyi Michala Škapy v Louňovicích v roce 1990, Radka je na tom podobně a moc teď nevíme, co si s tím teď vlastně počít,“ žadoní Třeštík.

VIDEO: Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

O jejich dvě malé děti se starají oba dva, i když asi ne v jedné domácnosti. Radka v poslední době trávila hodně času na horách a Tomáš v Praze a za Prahou, kde jim roste nový dům. Kdo v něm nakonec bude bydlet, se ještě uvidí...

Kdy u nich krize propukla, ví jen oni dva, ale pod statusem, kde Třeštík oznámil konec, se objevily názory, že už když v roce 2017 byli v talk show Honzy Dědka, tak cítili, že to mezi nimi skřípe. 

Fotogalerie
29 fotografií