Herečka Bára Jánová, která ve veleúspěšném primáckém seriálu Slunečná ztvárňuje potvoru Sylvu, nevypočitatelnou sestru hlavní hrdinky Týny v podání Evy Burešové (27), se po rozchodu rozhodně samotou trápit nebude. Rozhodla se totiž pořídit si parťáka se čtyřmi tlapkami. Nyní, v dobách pandemie viru covid-19, ostatně není jediná, kdo svou samotu léčí němou tváří.

„Pořád na něj nebyla vhodná chvíle, buď jsem měla hodně práce, nebo jsem bydlela v bytech, kde bych psa mít nemohla. Tak teď, když jsem víc doma, jsem si řekla, proč ne,“ vysvětlila v TV Magazínu, proč si chlupatého mazlíčka nepořídila již dříve. Jánová je sice známá svými charitativními projekty, jako je například zasazování stromů. Pejska z útulku si však nevezme.

„Chtěla jsem původně pomoct nějakému ubožátku z útulku, ale mám cestovací plány, takže potřebuju, aby byl pes se mnou od štěňátka, abych s ním mohla třeba do letadla,“ líčila. Pejsek, kterého si vybrala, ale rozhodně „do tašky“ nebude, takže s ní beztak na palubu nebude smět, a bude se muset přesouvat v zavazadlovém prostoru v kleci. Vyhlédla si totiž křížence labradora a cane corso. „Takže trochu telátko,“ popisovala svého budoucího pejska.

VIDEO: Slunečná: Je Bára Jánová drsná motorkářka?

Video
Video se připravuje ...

Slunečná: Je Bára Jánová drsná motorkářka? FTV Prima

Toho si vybrala už v únoru, a na konci dubna si ho plánuje přivézt domů. „Slečna, která má štěňátka doma, mi posílala fotky, ať si mezi nimi vyberu, a já jsem se zamilovala do jednoho pejska, který se od ostatních držel dál, takový malý, černý, spící…“ popisovala s nadšením. Na instagram rovněž sdílela video, na kterém je vidět jakási černá kulička, které se herečka rozhodla dát jméno Balů, The Pes, v náručí své chovatelky.

„Už teď mi srdce puká láskou! Bude to dobrodrůžo!“ těší se Jánová, která prý pejska měla už jako dítě, a teď v dospělosti jí to velice chybí. „Kočky jsou taky fajn, ale proti psům jsou to ležáci, kteří se nemusejí venčit. Pes člověka nutí k aktivitě.“

Fotogalerie
42 fotografií