Jako všichni rodiče, kteří jsou natěšení na svého potomka, i manželé Hejdovi, bývalí moderátoři Snídaně s Novou, připravili pro svého syna vše dopředu, aby se měl jako v ráji. A v tomto případě to platí takřka doslova.

Zorka zveřejnila na svém profilu průběh celého vzniku dětského pokoje. A protože je známá svým vytříbeným vkusem v módě, nebylo pochyb, že i dětský pokoj bude jako z katalogu. Jak sama popsala, design celého pokoje se odvíjel od tapety, kterou malému Nikolasovi vybrali. Ta je blankytně modrá s bílými mráčky, takže se v nebeském duchu nese celý jeho pokoj.

Kromě typické pastelově modré pro chlapečky se v pokojíčku převládá moderní béžová, která je hitem nejen módním, ale i interiérů. Například postýlku s nebesy montovali a chystali chlapečkovi sami, což Zorka s Mírou náležitě zdokumentovali.

Stejně tak komoda, na které kromě hraček a oblečení pro miminko tkví i modré písmeno N, je dokonale sladěna se zbytkem pokoje. K dokonalosti pak stačily poličky ve tvaru obláčků a vozíček z přírodního dřeva, v němž jsou dokonale posazené barevné polštářky, jež jsou též aktuálním výkřikem módy v oblasti designu dětských pokojíčků. Na výsledek se můžete podívat v galerii!

VIDEO: Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem! Kateřina Štichová

Fotogalerie
51 fotografií