Ještě nedávno Bára mluvila o tom, že je ve vztahu s o pět let mladším přítelem spokojená. Dokonce si zařizovali společné bydlení, jenže teď se proslýchá, že přišel rozchod. „Já na to teď nebudu odpovídat. Nezlobte se. Já to nebudu potvrzovat ani vyvracet,“ mlžila ale ve vyjádření pro Expres.cz herečka ze Slunečné Jánová.

Podle zdroje blízkého jí i Vítězslavovi je ale definitivní konec. „Bylo to velmi rychlé a nečekané. V jednu chvíli byli spolu a působili jako pár roku, a najednou se rozešli. Nikdo to nečekal,“ prozradil zdroj.

VIDEO: Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou FTV Prima

Nakonec herečka přece jen kápla božskou. „Takový je život. Sice jsme se rozešli, ale nijak si neublížili,“ uvedla Bára pro web Super.cz. „Naše cesty se rozešly, v některých směrech to nebylo úplně kompatibilní, což samozřejmě bolí a mrzí. Důležité je, že jsme za sebou zanechali spoustu krásných věcí i vzpomínek a možná je lepší to nechat takhle, než aby se ty vzpomínky změnily ve špatné. Utnuli jsme to včas, než to bude opravdu hodně bolet,“ dodala s tím, že stěhování trochu uspěchali kvůli koronaviru a teď jim zkrátka došla energie vztah zachraňovat.

Každopádně rozpad vztahu nebyl ve zlém a dvojici se podařilo udržet přátelské a kolegiální vztahy. Jánová totiž nadále expartnera Bečku podporuje v plánu vydat sbírku básní a dokonce mu shání prostředky prostřednictvím sociálních sítí. „Podle mě úžasný umělecký počin, hodný poklony,“ pochvalovala dokonce jeho knihu. „Děkuju moc za podporu a úžasnou dramaturgii,“ ozval se následně i mladý básník.

Zdá se tedy, že představitelka Sylvy ze Slunečné nemá moc štěstí v lásce. Zato její seriálové sestře Evě Burešové (27) se teď asi blýská na lepší časy – vídá se totiž s porotcem show MasterChef Přemkem Forejtem (33).

VIDEO: Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
81 fotografií