Černobílý snímek svých rodičů, slavného hereckého dua Jany Brejchové (80) a Vlastimila Brodského (†81), pořízeného nejspíš někdy na přelomu let 1967 a 1968, na sociální síti sdílela Tereza Brodská, herečka aktuálně zářící v  primáckém seriálu Slunečná v roli „drbny“ Jany Kratinové. Přestože na snímku, který Brodská vyfotila i s rámem, v jakém jí zjevně visí doma na stěně, jsou vidět osoby jenom tři, ve skutečnosti tam v tu chvíli byly už čtyři! Jak je to možné?

„Tatínek, maminka, já v bříšku a pána vlevo jsme dodnes nerozluštili,“ vysvětlila svým popiskem Brodská. „Pána vlevo si nevšímejte, toho se nepodařilo odehnat,“ reagovala pobaveně jedna z hereččiných fanynek v odkazu na známou citaci z divadelní hry Akt fiktivního česko-rakouského génia Járy Cimrmana, za což si od Brodské vysloužila v reakci rozesmátý smajlík.

VIDEO: Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová? Markéta Reinischová

„Taková krása,“ dojala se nad momentkou herečka Kristýna Kociánová (35), která s Brodskou hraje ve Slunečné. Dalšími lajky ji ocenily i jiné hvězdy tohoto úspěšného seriálu, například herečka a moderátorka Eva Decastelo (42) či Eva Holubová (61). Nikoho nejspíš nepřekvapí, že tento rodinný klenot, tedy fotka herců, co ztvárnili pár i na televizních obrazovkách, například v komediích Hodíme se k sobě, miláčku…? a Noc na Karlštejně, získal během chvíle téměř 4 tisíce srdíček.

VIDEO: Tereza Brodská: Ztloustla kvůli roli! A pak musela do plavek!

Video
Video se připravuje ...

Čerstvá padesátnice Brodská: Ztloustla kvůli roli! A pak musela do plavek! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií