Jejich vztah byl vždy velmi složitý a bohužel ani věkem se to nezlepšilo. „Každý žijeme jinak, nemáme společné přátele ani zájmy, ale něco mezi námi určitě je. Občas si zavoláme, zkoušíme vzájemně nezapomenout na narozeniny a jednou za rok jdeme na kafe,“ svěřil se v rozhovoru pro magazín Glanc Marek Brodský, který svou sestru naposledy viděl loni v červenci na pohřbu první manželky jejich otce Boženy (†96) přezdívané Bíba. 

Jen v jednu dobu si byli blízcí, ale za to spíš mohl alkohol než jejich sourozenecká láska. „Když jsme oba měli problémy s ‚kalením', tehdy jsme byli svěřující se sourozenci, jinak ta témata nejsou. A je mi to líto. Můžete získat nové kamarády, nové milenky… ale novou ségru si jen tak nepřičarujete,“ přiznává smutně Marek. 

VIDEO: Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová? Markéta Reinischová

„Jenže my jsme spolu nikdy nežili, vídali jsme se občas o víkendu, ale věkovej rozdíl mezi náma byl tehdy velkej. Tereza to neměla lehký, asi jste četla rozhovory, kde mluví o svém dětství… Když vás dá máma do šesti let k nějaké tetě na výchovu, to vám nepřidá,“ tvrdí Brodský. Ten se v mládí několikrát objevil před kamerou, ale herectví brzy vyměnil za výtvarnictví. 

VIDEO: Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
20 fotografií