Co není na instagramu nebo na facebooku, jako kdyby nebylo vůbec! Tohoto hesla se drží nejenom mladá generace, co je na internetu schopná sdílet první, poslední, influenceři, jimž jdou z jejich profilů nemalé příjmy, ale také celebrity, co sociální sítě využívají k sebepropagaci a bližšímu kontaktu se svými příznivci. Starší ročníky se sice obvykle těmto moderním vymoženostem brání, nicméně jak se zdá, tlak okolí a fanoušků, co s nimi chtějí sdílet radosti a strasti (virtuálního) života, je zkrátka silnější.

O tom, že si také herečka Tereza Brodská pořídila instagram, což lakonicky okomentovala slovy „nakonec mě kamarádky přemluvily“, jako první na této platformě informovala její herecká kolegyně, známá moderátorka Eva Decastelo (41).

S Brodskou, s níž se potkává na natáčecím place veleúspěšné Slunečné, má podle všeho velice krásný, přátelský vztah, ne jenom striktně pracovní. Tyto dámy spolu dokonce často vyrážejí na dámské jízdy – naposledy spolu zašly například na kachnu se zelím. To, že Decastelo „propálila“ účet Brodské, jí určitě nikdo neměl za zlé, a hereččiny první tři fotografie, o které se už stihla podělit s celým světem, už úspěšně sbírají stovky „lajků“.

VIDEO: Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo?

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová? Markéta Reinischová

Jedna z nich byla ovšem jak překvapivá, tak i dojemná: Brodská totiž sdílela snímek z fotoalba či z fotorámečku, ukazující černobílou momentku z jejího dětství. Představitelka Jany Kratinové z výše zmiňovaného seriálu je zde zachycená coby miminko v náručí své slavné maminky Jany Brejchové (80), vedle níž sedí její tatínek, neméně slavný a uznávaný herec Vlastimil Brodský (†81), jenž v roce 2002 spáchal sebevraždu – shodou okolností v obci jménem Slunečná, kde měl chalupu.

Půvabná vzpomínka vzala snad všechny za srdce. „Krásná,“ reagovala například Decastelo, a herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (45) jí poslala v komentáři srdíčko.

VIDEO: Tereza Brodská o mámě Brejchové: Její stav je neměnný...

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská o mámě Brejchové: Její stav je neměnný... Petr Soukup,Tereza Kühnelová

Fotogalerie
51 fotografií