Na instagramovém profilu tmavovlasé krásky se totiž objevil záběr s popiskem „mé oblíbené místo, moji oblíbení lidé“. Těmi „oblíbenými lidmi“  nemyslela nikoho jiného než svého synka Nathaniela (3), kterého má s hudebníkem Michaelem Krásným (37), a šéfkuchaře Přemka Forejta, jenž se dostal do širokého povědomí svým účinkováním v kulinářské soutěži MasterChef.

Konečně tak Eva Burešová dala všem najevo, že je láska k Forejtovi natolik silná, aby mohla být medializovaná. „Řeči a tajnosti nebyly. Naši nejbližší to věděli,“ vysvětlila Burešová, která aktuálně září v roli Týny Popelkové ve Slunečné, na sociální síti. „Rozhodnutí, kdy to říct veřejnosti, by mělo být na nás, a ne to násilně dolovat.“

Pod romantickým snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi a přáníčky nehynoucí lásky jak od početné fanouškovské základny, kterou Burešová získala pro své účinkování v úspěšném primáckém seriálu, tak i od kolegů z umělecké branže. A nejenom z ní.

Tereza Brodská (52), se kterou Burešová hraje ve Slunečné, zareagovala celou řadou emotikonů s pusinkami. „No to je boží fotka!“ dojímala se nad ní. A herečka Michaela Ochotská (36), známá z „konkurenční“ Novy coby moderátorka, jí zase v reakci na snímek poslala několik srdíček – podobně jako kuchař a módní návrhář Pavel Berky (34), semifinalista soutěže MasterChef Česko 2020.

VIDEO: LESK! Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video
Video se připravuje ...

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Ona pověstná jiskérka podle všeho přeskočila mezi pohlednou herečkou a talentovaným kuchařem během natáčení zábavní show Tvoje tvář má známý hlas. Forejt tam byl nejenom za „hostujícího porotce“, ale dokonce i zazpíval – na pódiu vysekl písničku Like I Love You/Señorita od Justina Timberlakea (39), někdejšího člena populární chlapecké skupiny ‘N Sync. Už tehdy bylo vidět, že z něj Eva nemůže spustit oči. Před začátkem jeho vystoupení mu dokonce ukazovala velké srdíčko nakreslené na papíře, a po skončení jako první vyskočila na nohy a hlasitě jásala. To, co se tedy zdálo být jenom ocenění hodně dobře odvedené práce, bylo podle všeho něčím trochu víc.

Záhy poté byli totiž společně zachyceni, kterak společně vycházejí z hereččina nového bytu, a známý kuchař jí nejenom pomáhal s taškami i s pytlem odpadků, ale seškrábal jí i námrazu z okna auta. Přítomen byl také Evin malý syn. Burešová ale tehdy nový vztah komentovat nechtěla. „Všem stále dokola opakuji, že se o svém soukromí nechci bavit, že to, na co se ptají, je jen mezi mnou a dotyčnou osobou,“ rozohnila se na Instagramu. „Pokud se u zdroje nic neděje, akceptujte to. A buď čekejte, nebo to nechte být,“ dodala.

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake! TV Nova

Forejt byl však mnohem sdílnější. „Jen bych rád objasnil jednu věc. Ne, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl,“ napsal na svou sociální síť kuchař a zároveň tatínek malé Stelly. „A to, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ zdůraznil dojemně. Své partnerce navíc podle všeho pomohl i se zařizováním bytu, do kterého se herečka loni v říjnu rozhodla zainvestovat. Jeho vliv je ostatně jasně patrný už na první pohled: jak Burešová na Instagramu ukázala, k servírování jídla používá seříznuté pařezy. A to je právě „trade mark“ oblíbený u Forejta...

Fotogalerie
79 fotografií