Jitka Zelenková byla 14 let vokalistkou Karla Gotta (†80), spolupracovala tak i s Ladislavem Štaidlem. Ačkoliv byl v té době ženatý, přeskočila jiskra a bylo z toho celých 11 let tajného vztahu.

„Moje láska nebyla posvěcená žádným štěstím, naopak byla na úkor jeho ženy. Nejsem na to vůbec pyšná. Ale co jsem měla dělat, když jsem byla šíleně zamilovaná?“ prozradila před pár lety Zelenková pro Magazín DNES. Zatímco ona se opravdu bezhlavě zamilovala, Ladislav to zřejmě necítil stejně, ovšem rád ji samozřejmě měl.

„Neznám žádného chlapa, který by udržoval jedenáct let vztah se ženskou, kterou by neměl rád. To je vyloučené. Moje city byly ovšem silnější, navíc jsem se pořád bála, abych mu nenarušila rodinný klid,“ popisovala, jak to mezi nimi bylo. Dokonce si byli i vzájemně nevěrní!

VIDEO: Zelenková o Gottovi: Karel byl vždy tajemný, o dceři jsem nevěděla!

Video
Video se připravuje ...

Zelenková o Gottovi: Karel byl vždy tajemný, o dceři jsem nevěděla! Petr Macek, David Turek

„Přičemž on měl vedle mě a vedle své zákonité manželky ještě jiné ženy. Vedle něj jsem taky měla ještě jiný chlapy, ale vždycky to byl jenom takový truc provázený výčitkami. Tyhle trucpodniky žádné ženě nedoporučuji, vždycky to hodně bolí,“ netají se s dávnou bolestí srdce Jitka, co přiznává i to, že si v mládí docela užívala. „Poznala jsem mraky hezkých kluků a mužů, užila jsem si to na plné pecky a vůbec toho nelituju. Skutečných lásek jsem ale měla za celý život jenom pět.“

Fotogalerie: Zemřel Ladislav Štaidl (†75)
65 fotografií

Ačkoliv byl Štaidl jistě jednou z nich, happy end se nekonal, naopak se dvojice rozešla. Částečně i kvůli Ivetě Bartošové (†48). Když totiž Ladislav chtěl, aby Jitka vystupovala ve trojici právě s mladou Ivetou a jejím tehdejším přítelem Michalem Penkem (52), postavila si hlavu a nesouhlasila. „Nebudu radši v týmu a jdu pryč, protože já tohle dělat nechci,“ rozohnila se tehdy Jitka, Štaidl nadšený nebyl.

„Rozešli jsme se jak pracovně, tak soukromě. I když to slovo rozchod nerada používám,“ popsala s odstupem času pro Nedělní Aha! kudrnatá zpěvačka, která nazpívala například písničky Když se narodíme či Bez lásky láska není.

Deset let spolu pak moc nemluvili, ovšem podle Jitky to bylo především kvůli Ladislavově mužské ješitnosti. Posléze si začal i s Ivetou Bartošovou, s níž zplodil syna Artura, ovšem podle Zelenkové tenhle vztah začal až rok poté, co ona od kapely odešla.

VIDEO: Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek!

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek! Mall.tv

S expartnerem se posléze také usmířili a dokázali zůstat přáteli. „Jsme přátelé a dobře spolu vycházíme. Když máme čas a je příležitost, rádi se vidíme,“ tvrdila ještě v roce 2018 Jitka. O to kurióznější je, že si se Štaidlem v podstatě celý život pouze vykali. A „Vy“ tak Jitka napsala také do vzkazu do nebe, co Ladislavovi poslala. „Některé zprávy se přijímají velmi těžce. Upřímnou soustrast především rodině a Vám, Láďo... však Vy víte,“ zveřejnila na instagramu v neděli 31. ledna.

VIDEO: Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií