V sedmnácti letech se Alice Kovácsová zamilovala do Karla Gotta (†80) a jejich vztah vydržel deset let. I po rozchodu se z nich stali blízcí přátelé a často se navštěvovali. Zatímco Mistr se přátelil s jejím pozdějším manželem Ondřejem Havelkou (64), Alice si cestu k Ivaně Gottové (45) nenašla.

„S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoc,“ řekla Blesku Kovácsová, která smrt svého přítele těžce nesla, a zřejmě nese i dál...

Po nedávném skonu Věry Gondolánové (†66), která s Karlem často zpívala, napsala na sociální síť tato slova: „Dvě moje životní lásky odešly... Odešly a jako by s sebou vzaly i kus mne samé...“ Své vyznání ještě doplnila linkem na společný duet Věry a Karla.

VIDEO: Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na „Vánoční“!

Video
Video se připravuje ...

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na „Vánoční“! Universal

„Paní Alice, alespoň za mě, já doufám, že tu z obou hodně zůstalo,“ okomentovala její příspěvek jedna ze sledujících. Alice jí obratem odpověděla: „Naštěstí ano!“

S romskou zpěvačkou si byly velmi blízké a byla to právě ona, kdo zpěvačku ke svému muži Ondřeji Havelkovi a jeho kapele Melody Makers přivedla. Jejich spolupráce trvala víc než deset let.

„21. 1. 2021 ve 21 hodin nás opustila velká zpěvačka Věruška Gondolánová, náš miláček, naše láska, naše slunce,“ napsala Alice.

VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Fotogalerie
53 fotografií