Krampol věří celý svůj život na osud. „Stane se, co se má stát. Nic nevyhledávám, ale taky nic nezatracuju předem. Umím si představit, že ještě někoho potkám,“ dodává otevřeně.

Peníze nemá

Vždycky říkal, že neumí být sám, že ho návrat do prázdného bytu neláká. Zároveň má ale obavy, aby na něj začaly pořádat hony nějaké zlatokopky. „Některé ženy mohou mít mylné představy, že mám hromady peněz, tak to bych je rád už dopředu vyvedl z omylu,“ říká se smíchem. 

VIDEO: Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video
Video se připravuje ...

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem! FTV Prima

Čtyřikrát ženatý

Nechce, aby jeho slova vyzněla jako inzerát, jen nechává prý věcem volný průběh. Ničeho se ale dopředu nezříká. Byl ženatý celkem čtyřikrát a odnesl si ze všech vztahů cenné zkušenosti.

Báječná holka

S Haničkou byli spolu 27 let. „Byla to báječná holka. Ale pak přišla ta její nemoc a začalo to být strašně těžké. Poslední roky byla stále po nemocnicích, měl jsem z toho velké nervy,“ přiznává těžké časy, kdy se o ženu už pořád jenom bál.

Urna? To je věc syna!

Herec si nepřál pohřeb, své ženě uspořádal smuteční kar, kam pozval příbuzné a lidi, kteří měli Haničku rádi. „Nechtěl jsem žádnou tryznu, ale hezkou vzpomínku, kterou si Hanička zasloužila. Na karu nebyla rakev ani urna, urna s popelem je věcí Hančina syna Petra. Je na něm, zda mámu uloží k babičce a dědovi,“ řekl herec.

Nechá se očkovat

Jirka přiznal, že to ještě v žádném případě nevzdává. A chce být ve formě. „Mluvil jsem s profesorem Špačkem, který mi vždycky dobře poradil. Takže se nechám očkovat. S mými průduškami je to vlastně nutnost,“ vysvětloval herec.

VIDEO: Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video
Video se připravuje ...

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř? Blesk TV

Fotogalerie
36 fotografií