Jednou z mála pracovních povinností zpěvačky Absolonové je pravidelné vaření na sociální síti, při němž propaguje řetězec s potravinami. Sledující tam mají možnost pokládat Monice dotazy na jakékoliv téma a jedna fanynka se zajímala, jestli je pravda, že se rozešla s manželem. „Naštěstí Tomáš nikdy nebyl můj manžel, to by se celá situace dost zkomplikovala,“ odpověděla bezprostředně Absolonová.

Dotazy osobního rázu ale pršely dál. Monika je tedy shrnula všechny do jedné odpovědi a nezvykle otevřeně prozradila okolnosti konce vztahu. „Rozchod je vždy smutná věc! Navíc když je to táta vašich dětí,“ svěřila zpěvačka, která má s Hornou Tadeáše (5) a Matouše (2).

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

„Od té doby, co jsme se rozešli, tak se dozvídám takové věci na něj, že místo toho, abych byla smutná, tak cítím ohromnou úlevu a smutek se přetavuje v úžas z toho, že jsem netušila, co se odehrává jinde. Není to v jedné sféře, je to v mnoha sférách,“ vyprávěla dál, ale do úplných detailů už nezašla. „O pravých důvodech mluvit nebudu proto, že je to otec mých dvou synů.“

Svou zpověď zakončila výzvou fanouškům, kteří o chování jejího přítele měli tušení. „S každou informací o tom, co mi dělal Tomáš za zády – a dozvídám se každý den nové a nové věci – přichází úleva, že už spolu nejsme,“ pronesla Absolonová, čímž víceméně naznačila, že jejich rozchod je naprosto definitivní.

Výzva Blesku

Znáte důvody rozchodu Moniky a Tomáše? Pište nebo volejte!

SMS: 608 337 339, email: tip@blesk.cz

Fotogalerie
64 fotografií