Vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82), Olga, která před dvěma roky na Mallorce tajně porodila syna Alberta, má naprosto úžasnou postavu. I po čtyřicítce a hlavně, po třech porodech, si zachovává perfektní křivky a štíhlé nožky, jaké by jí mohly závidět i ženy o generaci mladší. Všem to dokázala i na instagramu, kde se podělila se svými followery o sestřih snímků, které vznikly při jejím dovádění na trampolíně. Na sobě má totiž v ten moment jenom černé tílko, pod kterým se jí jasně rýsují krásně tvarovaná ňadra zcela popírající gravitaci, a zelená tanga, možná spodní díl plavek, možná spodní prádlo. Ta zase nedávají mnoho prostoru pro fantazii.

„Tak jsem dnes skákala s dětma na trampošce,“ svěřila se trojnásobná maminka. Ta má dvě dcery - Aničku (12), kterou měla s režisérem a kameramanem Jaroslavem Brabcem (66), a Evičku (6), jejíž otcovství je připisováno Menzelovi, dále výše zmiňovaného synka, jehož plavovlasá producentka s volnomyšlenkářským přístupem k životu počala s egyptologem Miroslavem Bártou (51). „Prosím vás, holky, jak to máte po porodech vy?? Já teda jen tak tak!“ dodala.

Pro ty, kteří netuší, v čem je problém: Menzelová se vší pravděpodobností narážela na nepříjemný problém, s nímž se ženy po přirozených porodech musejí potýkat, ale málokdy se o tom mluví veřejně… Jde o inkontinenci, tedy o samovolný únik moči. Podle všeho nechybělo mnoho a nevinné poskoky mohly skončit velkým trapasem…

VIDEO: Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Menzelová ostatně není první dámou, která se s tímto intimním problémem svěřila na sociální síti. V říjnu 2019 to byla například herečka Vlastina Svátková (39). „Včera jsem dostala hyperaktivní záchvat, když mi usnulo na hodinu a půl dítě v kočárku, a nenapadlo mě nic lepšího, než si jít zaskákat na trampolínu. 9 z 10 žen po porodu neskáče, neposkakuje, nehopsá, neběhá, nedělá výskoky, protože mají místo návalu endorfinů akorát tak cvrnknuto v kalhotkách. A já? Já se musela jít komplet převlíct…“ otevřeně líčila na sociální síti půvabná blondýnka.

Fotogalerie
63 fotografií