Olga Menzelová se po smrti manžela Jiřího, který loni 5. září podlehl dlouhodobé nemoci na následky covidu, stáhla do ústraní. Ale pět měsíců po jeho skonu se objevila na klinice, kde se starají o její vzhled. Na první pohled byla k nepoznání, na hlavě měla černou afro paruku, tmavé obří brýle a volnou modrou mikinu. 

To byl takový fórek, nestihla jsem si umýt vlasy, tak jsem si vzala paruku. Nic víc za tím není,“ řekla Blesku Olga. Po odchodu milovaného manžela nechala doma všechno tak, jak bylo, a nemá v plánu se něčeho zbavovat. 

Mám spoustu přátel a kamarádů, se kterými se scházíme doma, a tak si Jirku připomínáme. Ne nadarmo se říká, že člověk žije tak dlouho, dokud žije v myšlenkách. A tak teda Jirka žije na plný pecky s námi,“ netají se Menzelová.

VIDEO: Olga Menzelová nosí oblečení po manželovi! A prozradila, k čemu ho krátce po seznámení donutila

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová nosí oblečení po manželovi! A pozradila k čemu ho krátce po seznámení donutila Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Všechno zůstalo tak, jak bylo. Neustále mám pocit, že každou chvíli odněkud vyjde. Třeba tuhle mikinu, co mám na sobě, je po Jirkovi. Nosím spoustu jeho oblečení, jsem